Napadač ga sačekao da izađe iz auta, a onda počeo da puca

1
Radiosarajevo.ba
Napadač ga sačekao da izađe iz auta, a onda počeo da puca
Arhiv / Ilustracija

Na devetnaestogodišnjeg mladića V. O., koji je preksinoć teško ranjen ispred svoje kuće na Karaburmi, napadač je iz neposredne blizine ispalio nekoliko hitaca, a napad su zabilježile sigurnosne kamere, piše Mondo.rs.

Do pucnjave je došlo oko 1.30 nakon ponoći. Kako su objavili beogradski mediji, za sada je nepoznati napadač sačekao da V. O. izađe iz automobila, a onda je zapucao u njegovom pravcu. Devetnaestogodišnjak je pokušao da pobjegne, međutim meci su ga sustigli.

Prema nezvaničnim informacijama mladić je primio više hitaca. Zadobio je teške povrede iz vatrenog oružja, prostrelnu ranu između grudnog koša i abdomena i prevezen je u reanimaciju Urgentnog centra. Komšije kažu da nisu čuli pucnjavu, ali su vidjeli policiju i forenzičare koji su došli na mjesto obračuna.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Kako beogradski mediji dalje saznaju, policajci su pokušali da obave razgovor sa ranjenim mladićem, ali je on odbio saradnju rekavši da nije vidio napadača i da ne zna ko je i zbog čega pokušao da mu naudi.

Na mjestu pokušaja ubistva pronađene su čaure iz pištolja i jedan metak koji je pogodio automobil u blizini.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije