Tuga u Srbiji: Preminula beba koja je pala s drugog sprata zgrade

0
Radiosarajevo.ba
Tuga u Srbiji: Preminula beba koja je pala s drugog sprata zgrade
Foto: Blic.rs / Zgrada u Kraljevu

Beba stara 17 mjeseci, koja je, pod još neutvrđenim okolnostima, pala s drugog sprata stambene zgrade na pločnik u Kraljevu je preminula, doznaju srbijanski mediji.

Kako podsjećaju, djevojčica je bila stara 17 meseci i pala je kroz prozor ili s terase na drugom spratu zgrade u kojoj je živjela s majkom.

"Dete je dovezeno u veoma teškom stanju. Uz sav napor ljekara u Kliničkom centru Kragujevac da je spasu, malena je izgubila borbu za život. Nažalost preminula je rano jutros", rekli su za Blic iz bolnice.

Suljagić o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici: 'To je nešto što čekamo 30 godina'

Suljagić o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici: 'To je nešto što čekamo 30 godina'

Djevojčica je pronađena na trotoaru u ulici Oktobarskih žrtava u Kraljevu.

"Hitnu pomoć je pozvao neko jer je vidio dijete na pločniku. Djevojčica je imala višestruke prelome lobanje i krvaranja i bila je bez svijesti"; rekli su ranije u bolnici.

Direktor Kliničkog centra u Kraljevu Zoran Mrvić rekao je da je beba imala višestruke povrede, intubirana je i bila životno ugrožena.

Identitet porodice nije objavljen.

Komšija koji živi u stanu ispod rekao je za RTS da nije ništa čuo samo je vidio policijski automobil i naveo da se radi o porodici koja se nedavno doselila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije