Nakon usvajanja rezolucije u Srebrenici - Vučić pojasnio nove poteze

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Axa

”Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„

Kazi istinu

Vucic zna da ima jaku ulogu u genocidu. Napad u srebrenici je organizovan u beogradu uz podrsku milirada dodika da se pokaze kako bosnjaci nisu za mir. Cim se saznalo da dodik ima prste u napadu na vucica zaustavljena je istraga.

Nisam@Robot

Nakon usvajanja rezolucije u Srebrenici - Vučić pojasnio nove poteze...Boli ba nekog ona STVAR za vase Veliko Srpske poteze i vasa Bolesna razmisljanja ili poteze Srpskog Sveta.!! Bolje bi ti bilo da svojim kerovima Brnjice stavis da ne Laju dzaba, jer stvarno ih se niko ne Plasi cak s malo pri tom i Smijesni.!!

222

JA SAM SRBIN, NIKO NE OPTUZUJE SRPSKI NAROD, VEC IZVRSITELJE PO IMENU I PREZIMENU

@222

JA SAM SRBIN, NIKO NE OPTUZUJE SRPSKI NAROD, VEC IZVRSITELJE PO IMENU I PREZIMENU ... Eto ja nisam Srbin ali se slazem sa tobom,

Boom

Axa Netreba da se vređa cjeli jedan narod radi pojedinaca koji su činili zločine to nije uredu

Gost

222. Nisi ti Srbin!

Hm

Pa zločine mogu činiti pojedinci! Ali, genocid - narod! A genocida nije bilo, iako se britanci, amerika , bosanski muslimani uporno trude , i istrajavaju u toj svojoj pripagandnoj ratnoj laži!

/ Najnovije