Nakon Sarajeva, Erdogan danas u Podgorici, poznato s kim će se sve sastati

0
AA
Nakon Sarajeva, Erdogan danas u Podgorici, poznato s kim će se sve sastati
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Erdogan na Baščaršiji

Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan nakon posjete BiH, boravit će danas u službenoj posjeti Crnoj Gori.

Erdogan bi na aerodrom Golubovci trebao doputovati u prijepodnevnim satima u pratnji delegacije, a nakon dolaska u Podgoricu, turski predsjednik će se uputiti prema Cetinju, gdje će ga uz najviše državne počasti dočekati predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

“Nakon upisivanja u knjigu gostiju i razgovora u četiri oka i sastanka, predsjednici će imati izjave za javnost”, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.

Serija po kultnoj videoigri osvojila svijet, obnovljena je za drugu sezonu sedmicu nakon premijere

Serija po kultnoj videoigri osvojila svijet, obnovljena je za drugu sezonu sedmicu nakon premijere

Planirano je da Đukanović sa suprugom priredi svečani ručak u čast visokog gosta i njegove supruge. Gosti na ručku, pored članova delegacija, biće i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan, predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović i reis islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić.

U odvojenom programu prva dama Crne Gore Lidija Đukanović ugostiće prvu damu Republike Turske Emine Erdogan. One će posjetiti Muzej kralja Nikole na Cetinju i izložbu na platou ispred muzeja.

Erdogan će se, tokom zvanične posjete Crnoj Gori, sastati i sa predsjednikom Skupštine Aleksom Bečićem i predsjednikom Vlade Zdravkom Krivokapićem, a planirana je i posjeta Nizamskoj džamiji i Medresi “Mehmet Fatih”.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije