Nakon protesta u Beogradu, Vučić najavio održavanje referenduma: Litijum podijelio javnost Srbije

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Los si ...

... los, los, los...

Ne pijem dok Paja vozi

***

Komšija

Kopaj Vučko što dublje. Samo to i znate a i niste za nešto bolje.

***

***

***

***

Vucicuuuu

Srbijanci će tebi doći glave kao milosevicu. Nisu srbijanci budale uzeo si milione od Rio Tinta i želiš da ubijes pola srbije. Ali nećeš dugo ni ti ni tvoja pudlica vulin. Naprijed srbijanci režim mora pasti.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Sarajevo

Moja podrška svim srbijancima kojima je stalo a to su demonstranti, ustrajte jer je pitanje života i smrti. I nas čeka bitka za život.

Samo kopajte

Moja podrška svim srbijancima kojima je stalo a to su demonstranti, ustrajte jer je pitanje života i smrti. I nas čeka bitka za život. ka Sarajevo neka kopaju litij, to bi bila fer kazna za agresiju i za sve sto su uradili.

Derim

Ovi srbi , koliki su idioti i retardi , na kraju ce ih ovaj coravi kreten ubijediti da je litij izuzetno zdrav za razvoj male dece. Hahahahahahaha

Čkopistau

je dosadio al bašššššš .....isto zaboravljeni hemoroid ......naporan je brate ....

Derim

***

Robot

A drzavni udar, zar ne javise rusi

BA3

Nije 10. bio u srijedu, već u subotu.

w3e

Ako je zaista tačno da su tolike ekološke posledice iskopavanja litijuma, najveću štetu će imati narod koji živi u RS ( uključujući i Bošnjake) koji tamo žive. Jadar je na granici, a i u RS treba da se kopa kod Bijeljine i u Federaciji kod Tuzle? Da li je tačno da je tolika šteta od rudarenja?

Gramatika

Žurnalisti obrazujte se. Ne piše se "press konferencija" ispravno je "pres konferencija" ili samo "press". Ako želite izbjeći bilo koji način ismijavanja Vašeg znanja napišite jednostavno konferencija za medije. Srdačan pozdrav

/ Najnovije