Nakon Milanovića iz Hrvatske se javio i ministar Grlić Radman

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AB

To se Radman zove mjesanje u unutrasnje stvari druge drzave . Vise Hrvata zivi u Minhenu nego u BiH uostalom krsite Becku konvenciju zasto vas BiH moze tuziti kod medjunarodnih sudova !

hahu

dajte srbima konstitutivnost u HR! ipak ih je do bljeska i oluje bilo 30% u HR, više nego hrvata u BiH

vb

Koje je ovom degeneriku njegovo djevojačko prezime, a koje njegovo?

Novi

UZP, se po glavi i odjebite od BiH!

SNL

Jedno toplo ljudsko MRŠ!!!!!!

registriran

Opet ovaj mediokritet. Zagrebacka lopina.

Privrednik

Ovo je vijest vrijedna paznje: https://www.dnevnik.ba/vijesti/mocna-njemacka-kompanija-otvara-tvornicu-u-ljubuskom. Ima li konvertit Zivkovic nesta slicno da ponudi? Nema. On samo gleda u proslost i grebe po starim ranama. Buducnost ga ne zanima. Babo mu je gurnuo BiH u krvavi vjersko-gradjanski rat, a on je ce je dokrajciti.

booo

vas 800.000 zajedno sa srbima bi da upravlja sa nas 2,5 miliona... e nece moci, imate svoje zemlje, pa upravljajte kako hocete, Bosna ce biti GRAĐANSKA!!!

Hr

dajte srbima konstitutivnost u HR! ipak ih je do bljeska i oluje bilo 30% u HR, više nego hrvata u BiH ka hahu Bošnjo, sad si se sjetio Srba iz Hrvatske! Pa vratite Srbima njihove nekretnine u Sarajevu, koje ste im oteli i opljačkali, pošto ste ih protjerali i poubijali u svom islamiziranom gradu!

Gost

Lijepih li komentara. Sva sreća nisu svi Muslimani takvi. Jasno je da u RS-u nemate šanse pa bi da Federacija BiH bude Republika Bošnjačka. Kako će te to izvesti?

Hm

Bošnje svaki dan nekog od komšija napadaju. Juče Srbe, danas Hrvate, dok im Bakir i muslimanska bratija pokradoše sve! Šta ćeš, zamajavaju glupi narid preko ovog bakirovog portala!

Guest

domaćin Podmukli Radman, dosljedno nastavlja utabanim stazama sramne endehazije.

THOR

Haende weg von BiH. Mrs

vb

Ja ipak mislim da je on djevojački Grlić, a da ga neki Radman zigu.....logika sama nameće odgovor....

071

@Privrednik Sve se slažem sa sa tobom, samo se nadam da to neće ostati na nivou šarafa za Boeing i Airbus. Svojevremeno smo iz mnogih oblasti specijalističke elektronike izvozili gotove proizvode koji su bili traženi i na zapadnom tržištu. Imali smo vlastiti kapital i ulagali u razvoj proizvodnje, stručno znanje i inovaciju. Sada sklapamo kontejnere i pravimo univerzalne dijelove prvog nivoa. Tako da.....mene lično u 2021. godini interesuje nešto što je daleko, daleko razvojno naprednije i osmišljenije od njemačke fabrike baznih dijelova. A o mraku i zatucanosti, svi ste vi meni, "nacionalisti", u pet deka. Nema tu ničeg pametnog, racionalnog i korisnog.

Slava Storonci

@Radman: Pošteno.

Slava Storonci

@Booo, i to je pošteno. Sami sobom upravljajte, ali izgleda da vam ni to ne ide. Građansku već imate (Parlament BiH), a nacionalno se štiti u Domu naroda. Ne može bolje. U stvari može. Ono kao u USA, 3 savezne države. Saće Biden, eto ga stiže na bijelom konju. :))

2222

VI RUSITE I SVOJ I SVAKI DRUGI NAROD U BIHM PRIJETITE.... HDZ NIJE LEGITIMAN ZA SVE HRVATE U BIH.

vb

Iako je moguće i da mu je Radman ipak nativno, a da ga neki Grlić zigu...ko će mu ga znat jbg ....

Brčak

Koje budaletine od komentatora,koda vas netko nešto pita,bolj se zapitajte zašto nemamo vakcine,zašto BiH čeka uvijek nekakve sadake,standard nula,plaće čemer bol i jed,tražimo krivca u drugom a sami smo krivi itd.

Slava Storonci

Traže samo svoje, ništa vaše. Sve što im pripada imat će. Uzet će oduzeto na lopovski način, na ovaj ili onaj način. Strpljiv i ustrajan je to narod.

Antiustaša

Li te otac ustaški lažljivi ,vi ste kao Hrvatska u svojstvu agresora potpisnica sporazuma da više ne smijete pomisliti ponovo sa vojskom preći granicu mamu ti jeb. svoju .Dobiće te falus od izbornog zakona ima više Roma nego vas ,oni će da dobiju konstitutivnost .Brini se o toj svojoj fularskoj Hrvatskoj koja je zalutala u EU i znamo kako su vas primili isto kao Rumune i Bugare,a o Grčkoj da ne govorim.Zabio ti ga rošavi predsjednik u prkno.

Zoma

Ministar govori kako jeste ali on ne zna da bošnjaci hoće sve za sebe a na toj retorici El Bake i opstaje.Heba je se onaj koji misli da će opet begovat!

/ Najnovije