Nakon masakra u Zagrebu: Niko se nije javio za brigu o preživjeloj bebici

Radiosarajevo.ba
Nakon masakra u Zagrebu: Niko se nije javio za brigu o preživjeloj bebici
Foto: Vijesti.hr / Igor Nađ

Mnoge zanima šao će se dogoditi s jedinom preživjelom osobom nakon nezapamćenog zloćina u Hrvatskog kada je na zagrebačkoj Kajzerici, Igor Nađ (36) preciznim hicima ubio cijelu obitelj njegove partnerice Maje Tojagić s kojom ima i dvomjesečnog sina.

Upravo svoje dijete jedino je poštedio, a policajci su odmah po dolasku na mjesto zločina nazvali Centar za socijalnu skrb čiji su djelatnici došli po dječaka te ga smjestili u Dom za nezbrinutu djecu u Nazorovoj ulici u Zagrebu.

"Nemam informacija je li se netko od šire obitelji dječaka interesirao o njemu, no nas nitko nije zvao", rekla je za 24sata Jasna Kelava-Ćurković, ravnateljica Dječjeg doma.

"Tek treba utvrditi koji je centar za socijalnu skrb nadležan za dječaka, a to ovisi o činjenici gdje je za njega prijavljeno prebivalište. Dječak je dobrog općeg stanja", dodala je ravnateljica.

Nezapamćeni zločin ostavio je dvoipolmjesečnog dječaka bez oca, majke, bake i djeda, tete...

Najbliža rodbina koju sad ima su majka Igora Nađa, koja živi u Brezovici, te njen bivši suprug, otac Igora Nađa, koji je u Švedskoj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije