Doktorica otkriva zašto ljudi nakon koronavirusa naglo umiru od infarkta

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kvin Latifa

Niko od vas ljekara ne zna nista o virusu, nego svi lutaju ko guske u magli. Jedino oni vrhunski zrecovi sto su nam ovo sve servirali, znaju i zasto i zbog cega.

.

Žena govori na šta je naišla liječeći ljude. Nevjerovatno je pljuvanje po doktorima - a istovremeno vriska kako se ne može doći do doktora. Nemojte ići nikad, kad ih toliko mrzite. Pomozite zdravstvenom sistemu. Liječite se kod kuće, sami.

K

Djubrad placena, pa pise da ne smiju primati vakcine od proizvodjaca, a vi ste placeni kao i novinari. Smece jedno

A

Skandal koji je Mornes iznio resutili svi. Strasno. Svi ste fasisti.

???

A zašto se, apsolutno nikad, ne piše o uzrocima smrti NAKON vakcinisanja protiv tog istog covida???!?

Kvin

Žena govori na šta je naišla liječeći ljude. Nevjerovatno je pljuvanje po doktorima - a istovremeno vriska kako se ne može doći do doktora. Nemojte ići nikad, kad ih toliko mrzite. Pomozite zdravstvenom sistemu. Liječite se kod kuće, sami. ka . Odmah da se ogradim, iako ne znam na koga ste mislili tockice. Znam koliko rade i koliko se bore, ali, nekako iz Amerike i Engleske, mozda sto najvise citam njihove izvjestaje, dolaze desetine kontradiktornih clanaka, tako da su lijecnici vec raspameceni od svega sto im se servira.

Glas Razuma

Istraživanje je potvrdilo da je veliki broj žrtava rata u Sarajevu, ustvari, nanio korona virus. Dokaz za to je jako mali broj vakcinisanih protiv covida početkom devedesetih. - Ako neko ne vjeruje u ovo neka se sjeti da li je bilo moderne, fajzera ili astre tad, NIJE, znači kovid!

BH Fan

Umiru od vakcina, ali ti to ne smijes reci jer ste uzeli pare....fasisti....

Dudek Krivousti Njofra

Doktori su većinom glupi i bez rezona..jedino gluplji od njih su pravnici i ekonomisti..

/ Najnovije