Najoštrija poruka Milanović o BiH do sada: Možemo i na bezobrazan način

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mile

Bravo predsjedniče. Embargo stoci i Sejdinoj radi..nema im NATO nema EU..

NATO poslanik

Em je drzava u rasulu, em Dodik nece u NATO. Treba drzavu rasformirati. Sto prije to bolje.

Guest

Milanović nije Hrvat. On je rođen kao Srbin, odrastao kao socijaldemokratski kompleksaš iako u njemu vri krv srpskih predaka. Kompleks se pojačavao kada su ga raja zafrkavala a djevojke nisu željele zbog bubuljičavog lica. Sada iz njega izlaze sve njegove frustracije, strahovi i mržnje prema muslimanima, Bošnjacima. E Zorane, malo si se zaje.o. Nije nam Franjo sa Armadom mogao ništa a ti misliš da možeš. Jadu jedan.

Alan Ford

Ovaj više ne zna ni šta govori.

Nema

Izetbegovicu sjeme ti se zatralo ima li bosnjaka u srbiji i hrvatskoj? Klosaru kriminalni nesposobni. Beskicmenjak jedan usrani

Bukowski

čviljo obični...klasični latinski hinjaver .... mrzim sda i izetbegoviće al ne treba zaboravit da ovaj karanana od frajera još uvijek priča big shit šuplje dok je i njegova hala od zemlje još bigger shit.... ja članice NATO i EU i govana.... ubi balkanizam iz njihovih laži i glume .... hahaha

Sss

Bravo predsjedniče. Embargo stoci i Sejdinoj radi..nema im NATO nema EU.. ka Mile KRETENU, INAMO MI I DRUGE VARIJANTE, A VI N I K A K V E.

Ee

GOSP. MILANOVICU VASE IZJAVE O BIH VRIJEDJAJU. ZNATE LI STA ZNACE POJEDINE RIJECI I KAKAV SMO MI TO NAROD. NIKADA RUZNE RIJECI NISU RECENE IZ USTA NASIH POLITICARA PREMA VASOJ ZEMLJI. RADOVALI SMO SE VASOJ POBJEDI MISLECI DA CE DONIJETI ZBLIZAVANJU, A VI NASTAVILI KOLINDINIM PUTEM. ZASTO? ZAR NE MOZEMO ZIVJETIU MIRU I TOLERANCIJI...

Hoffman

Ne treba padati na ove izjave čovjeka koji prelazi na naconalističku retoriku izjednačavajući se sa Dodikom. Bošnjaci su prošli sve zlo i ,,zulume'' I i II i zadnjeg rata od strane komšija pa nas rijeći nekih ,,šund'' osoba više i ne dotiću.Ovakve prijetnje i ucjene su nezabilježene još od Tuđmanovog i Miloševićevog vremena.

JA1

Milanovic umislio da je netko. Da sam ja netko i Davorin Popovic. Treba Merkelovu ukljuciti u sve.

Bosnia

Nije jasno zašto spominje Ankaru i Tursku i tu zemlju vrijeđa kao i bošnjake. Dali to bosanski političari trebaju prekinuti odnose sa Turskom i zašto ???Turska ima veću saradnju i investicije sa Srbijom i Hrvatskom nego sa Bosnom.

Faris

Čistivfašizam.

Nisam Robot

Drugacije i ne umijete, na to smo od vas i navikli.!!! Tako da samo naprej...

registriran

Ti si od ranije poznat kao Drug Jajara. Pljuc.

suljaga

Sta li mu znaci ovo ''dzeparenje''? Jest se rosavi narkoman ufor'o, kao on ima obavezu se brinuti. Grohotom se nasmijah. Ako budemo ulazili u NATO vas bijednike nece niko nista pitati.

domaci gost

Ovo je Milanovicu poslednja funcija poslije koje slijedi slobodan pad. Slobodno laj jos malo.

Zoki Milanche

Eto, kao dosada Zoki nije bio bezobrazan.Uljudben i nosilac ...

/ Najnovije