Najnovije informacije o zdravstvenom stanju Čedomira Jovanovića

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ha

Koji faktor je ovaj narkoman, da nam dosađujete s njim!? Pa nije Biden, da izvještavate iz sata u sat o njegovom zdravstvenom stanju. Beznačajan lik, po svemu.

Mirsad

Još je beznačajniji Dodik a još manje beznačajne i od njega vijesti iz Srbije pa satraše s vijestima odtamo..... Interesantnije mi je gledat kako se farba na zidu suši nego "novosti iz Srbije" al eto......

dP

Izvinite, ali koga briga ?

MDMMD

Koji faktor je ovaj narkoman, da nam dosađujete s njim!? Pa nije Biden, da izvještavate iz sata u sat o njegovom zdravstvenom stanju. Beznačajan lik, po svemu. ka Ha Pa vjerovatno zato sto je Komsicev savjetnik. Drugo, da li si ti s njim zajedno koristio opojne droge pa znas da je narkoman? I trece, ljekari svaku izraslinu zovu tumor dok ne urade biopsiju.

Gost

Mirsade Dodik je bog i batina polovine BiH a trenutno je i prvi među jednakima u troglavom predsjedništvu ove vokojebine zvane BiH.

/ Najnovije