Najnovija informacija: Tijelo Danke nije na deponiji. U cijeloj priči ostaju dva ključna pitanja

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IKS

Kad vidim ovo dijete na slici, nije mi do zivota!!! Zar je moguce da postoji iko na svijetu ko je u stanju ovako nesto napraviti?

Nadimak..

Srpska posla...

nenadjebivi

Srpska posla... ka Nadimak.. To ti se u nauci zove transgeneracijska trauam nastala kao produkt višedecenijskog ugnjetavanja i tlacenja slabijeg a sve u svrhu stvarana srpskog sveta. Sve u svemu od Ilije Garašanina pa do danas nema neke znacajne promjene i kao produkt imas evo upravo ovo!

Xxx

Same lazi od mame tate ujaka sviju i optuzenici lazu ...

Jagoda

Jaoo,nista tu ne ide kako treba,nece da kazu uhhh...za to jadno zlacano dijete treba upotrebiti najodvratnije sto se moze zamisliti da bih priznali....Dozivotna ...po kratkom postupku sto prije i to ih muciti il da ga razapnu kao Isusa i da ga roditelji i narod sikanira , onda bih bilo bar donekle nesto ispravno...Mada je to opet ne ljudski i za ljude al'druge nema da se spusta na njihov nivo mucenika,dijete je Bog i nema pravo nitko da to radi ma sta god bilo...Nista ne ide kako treba u ovom svijetu,nazalost.Svatko za svoje grijehe placa kad tad,nece oni spavati kao ni njeni roditelji.Iskreno saucesce roditeljima ako je to tacno..nadam se da je ziva ..nesto ne stima pozzz..Samo komentar jedne bake jer se jezim na svake njihove izjave ,sreca mala na sta se ovaj zivot svodi..ne smijemo pustiti djecu da se igraju u dvoristu ,majkooo ...

/ Najnovije