Nada Topčagić: Zbog Zlatana Ibrahimovića sam na bromazepamima

Radiosarajevo.ba
Nada Topčagić: Zbog Zlatana Ibrahimovića sam na bromazepamima
FOTO: Radiosarajevo.ba / Nada Topčagić i Zlatan Ibrahimović

Nakon saznanja da je slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović na scenu najvećeg italijanskog festivala San Remo izašao uz uvodne taktove pjesme “Jutro je”, Nada Topčagić ne može da dođe sebi.

Pjevačici se u jednoj sekundi pomiješalo hiljadu osjećanja, zbog čega je morala da popije tablete za smirenje.

U razgovoru pred kamerom Nova.rs pjevačica se pohvalila da je doživjela vrhunac svoje karijere, a potom se osvrnula na poznanstvo sa Ibrahimovićevim ocem, koji je takođe muzičar.

Nada je čak i zapjevala svoj hit star 32 godine, i to samo za Zlatana.

Šta da kažem, bolje da ne dolazi. Popila bih sve što bi bilo, neki alkohol i nazdravila bih sa Zlatanom. To je dete koje je raslo uz moju muziku sto posto”, rekla je pjevačica.

Nada govori kako se upoznala sa Zlatanovim ocem i da li se sjeća kakav je fudbaler bio kao dijete.

Pesmu sam izdala 1989. godine, a 1991. godine sam imala veliku turneju po Švedskoj. Tada sam išla kod Zlatanovog oca Šefika, koji je svirao harmoniku. Posle sam čula da je ostao isti kao i pre, bez obzira na to šta je sve stekao njegov sin. Džaba što mu je sin zvezda u celom svetu, kad on ne želi da se menja. On vozi svog starog ‘volva’ i ostao je čovek iz naroda”, priča Nada.

Pjevačica kaže da će fudbaleru biti vječno zahvalna i da će se uvijek moliti za njega.

Neka mu se sve pozlati i da bude hiljaditi gol uz moju pesmu ‘Jutro je’ i moliću se bogu za njegovo zdravlje, da ga nikad ništa ne zaboli”, kazala je pjevačica i kaže da je prošli put, kada se Zlatan veselio uz njenu pjesmu popila dosta bromazepama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije