Nacionalni park Paklenica: "Žena je počela rađati u toaletu, nije ni znala da je trudna"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Error

Hahaha al to je najbolje kad ne znaju da su trudne hahahaha fakat na kojem su nivou svijesti hahaha urnebes .zna li gdje se uopste nalazi? Jel svjesna da dise i tako to ....ccccc

Леми

Дјевојчица брала јагоде, нешто је убоде, мислила је да је трава!

Uzas

Idiot

Mislila da se stomak uveca 4 puta sam od sebe?

Cuj nije znala da je trudna u takvoj kasnoj fazi trudoce. Nije primjetila da joj se stomak uvecao 3-4 puta? Ma ja, mora da je neki prolazni virus.

/ Najnovije