Na ovoj plaži u Hrvatskoj ne preporučuje se kupanje do daljnjeg: U moru pronađena opasna bakterija

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lela

Ovakve stvari sve češće čujem, pa se pitam da li je u pitanju istinita vest, ili neko pokušava da pokvari posao Hrvatima. Lično nisam ni imala nameru da idem u Hrvatsku ove godine, uplatila sam all inclusive aranžman sa Royal charter service letom u Hurgadi, ali me zanima čisto onako, ljudski, šta je pitanju. Jer, u poslednje vreme, svako malo čujemo o nekoj plaži u Hrvatskoj istu stvar. Nekako mi nemoguće deluje da se ta bakterija tako pojavljuje iznenada na više plaža koje nisu blizu jedna drugoj.

odogovor Leli

na ovom zlatnom portalu AID-a, probosTanskih rodoljuba i meleka (islamskih anđela) islamskog fundamentalizma BAŠ SVE info o hrvatima i srbima, hrvatskoj i srbiji su NEGATIVA!. by probosanci, hrvatoljubi, srboljubi i reisovi meleci: Lejla Memčić- Dina Softić- Almir Kapo- Nihad Žunić- Aida Čančar- Alisa Čengić- Rijad Ramić- Admir Vatreš- Amna Mehmedspahić- Nejla Okan... fare, faruk vele da je najveći kroatoljubac, a i srboljub, tako mi dina! samo se tako gradi bih sretnih, zbratimljenog bostanskog naroda, bez erce****e u imenu, bezbeli.

Gost_Radio_Sarajeva

Ko je kakio? Neću mu ništa.

/ Najnovije