Na Dan sjećanja na vukovarske žrtve: Bandić slušao hitove Arkanove udovice

1
Radiosarajevo.ba
Na Dan sjećanja na vukovarske žrtve: Bandić slušao hitove Arkanove udovice
Foto: Printscreen / Milan Bandić

Dnevnik Nove TV u posjedu je video snimke na kojoj se vidi zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u opuštenom druženju na ručku uz zvuke glazbe srbijanske pjevačice Cece, Arkanove udovice.

Nova TV saznaje kako je snimak nastao na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i žrtvu Vukovara i Škabrnje kada je i Bandić sa suradnicima bio u Vukovaru i poklonio se žrtvama i stradalnicima.

Pri povratku su pak bili na ručku, na privatnom imanju nedaleko od Vinkovaca gdje je snimka i nastala. Na pitanja o tome, Bandić je više puta izbjegavao odgovoriti. Novinarku Dnevnika Nove TV prekidao je i prije nego je postavila pitanje.

Bandić: Otiđite kod mojih prijatelja i bit će puno jasnije. Pa da vidite tu rapsodiju boja i da vidite tko su ti ljudi.

Buljan: Ali nisam vas pitala za vaše prijatelje nego kakvu poruku šaljete da na takav dan slušate takvu glazbu?

Bandić: Ma fućka mi se tko što snima, ma fućka mi se u životu i tko šta šalje. Pustite snimku sa svih naših druženja zadnjih 30 godina, to su moji prijatelji kojih se ja ne odričem.

Buljan: Ali pitam vas zbog glazbe koja se slušala?

Bandić. Pa vi ste prirodno nezadovoljni i to je vaše pravo. Hvala lijepo.

Na snimci se vide i Bandićevi suradnici iz grada i stranke: Miodrag Demo, Miro Laco, Ivan Rašić.

Pokušali su od aktera zabave dobiti odgovore na pitanja kako to da su na dan kada su stigli u grad heroj pokloniti se žrtvi i stradalnicima okrijepu imali uz zvuke cajki Arkanove udovice. Bilo je tu neugodnih odgovora u telefonskim razgovorima, poklapanja slušalice i nejavljanja nakon slanja službenih upita.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije