Na 30 kilometara od BiH gradi se turističko čudo

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Net

ODLUKA JE DONESENA Europska komisija Vujnovcu odobrila transakciju kojom preuzima Fortenova grupu... KOLIKO SU RASLE PLAĆE U HRVATSKOJ? Bolnicama povišica 332 eura, javnoj upravi 202, osnovnim

Deuterium

Ma oni o revitalizaciji Kipara govore već zadnjih 15 godina a nisu pomakli sa mrtve tačke. Kakvih 5 zvjezdica i trice, tu treba kompleks za obične ljude, više im prosječan hrvatski građanin a ni gosti susjednih zemalja neće moći ni nosa promoliti, pa eto tu u Srebrenom i Mlinima su u hotelima cijene tu a noć po 200 -300 eura. Ovaj dio obale su uvijek najviše popunjavali domaći gosti, kakva strana elita i gluposti??!!

tuner

cudo?? lijeci se novinaru.

Iva

Da li je ovo bio Titov kompleks koji propada godinama namjerno?

Ponovimo

Da li je ovo bio Titov kompleks koji propada godinama namjerno? ka Iva Duže,važljivo, što bi rekli Ukrjinci, Tito nije imao privatne imovine, osim možda u Kumrovcu.

/ Najnovije