Muškarac u Opatiji razmijenio 50 eura, dobio tek 253 kune: "Sve piše i sve je izloženo"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zar nije rekao hocemo kapitalizam

Zar nije rekao hocemo kapitalizam?

Maksimalan

Ah sto rvatine kradu ove turiste malo je reci, jbt zivot koji su to krimosi

Evo opet ovih...

.....sto ne citaju sta je napisano, bilo da je jelovnik, bilo da je kursna lista. Eto ih onda po drustvenim mrezama, kukaju.

bob

Pljačkaši!

Ljiljan

Mala posrana fasisticka krvacka je najbijednija članica eu I samo Im je na teretu a i dan danas preživljava od pljačkevina BiH,Bih izbjeglica,I raznih ratnih konvoja!

Stoka, banda, djubrad, djukele, neljudi.

Ovo je tipicnoo podrucje gdje bi drzava MORALE reglementirat, a ne cini to i time se stavlja na stranu bandita. Dakle drzava = suucesnik u kradji.

Kole

Oteto prokleto. Kada Madjari uzmu Rijeku i Opatiju i kurs ce biti bolji.

Neko

Pirati s'korčule.

/ Najnovije