Muškarac u Hrvatskoj pretukao majku jer nije bio zadovoljan ručkom

Radiosarajevo.ba
Muškarac u Hrvatskoj pretukao majku jer nije bio zadovoljan ručkom
Četrdesetogodišnji muškarac iz Gospića, u Hrvatskoj, nanio je teške tjelesne povrede vlastitoj majci u njihovoj porodičnoj kući.

Lička policija izvijestila je kako se ovaj slučaj dogodio krajem prošle sedmice, te da su njihovi pripadnici izvršili kriminalističko istraživanje nad muškarcem, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nanošenje teške tjelesne povrede, prenosi Index.

"Ovaj muškarac sumnjiči se da je u petak, 15. decembra, u porodičnoj kući fizički napao 78-godišnjakinju, te joj tom prilikom nanio teške tjelesne povrede. On je uhapšen i predan pritvorskom nadzorniku, a krivična prijava bit će podnesena nadležnom državnom odvjetništvu", saopćeno je iz policije.

Uhapšeni muškarac odranije je poznat policiji po sličnim krivičnim djelima porodičnog nasilja, kao i da mu je na meti uglavnom majka, kao i u ovom slučaju. Kako prenose hrvatski mediji, navodno, muškarac je napao majku jer nije bio zadovoljan ručkom koji mu je napravila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije