Muškarac u Hrvatskoj objesio zastavu Jugoslavije na kući: Komšije zvale policiju

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

hehehe banana države, da je objesio zastavu NDH ili U onda bi ga častili i ne bi vrijeđao moral kompšija hehehehehe

3344

Ovo je gadna provokacija

Lijevi

Pa ista zastava kao i ova Hrvatska samo što je ovaj ljevičar pa stavio petokraku.

Bosanac

***

Miki

***

Ja koliko znam prvo je bila DFJ.

Pa tek onda FNRJ. Ali mozda samo pogrijesio?

Moralni osječaji građana ...

... se i kod nas vrijeđaju kad se postave zastave herceg bosne. HB je ćak i osuđena za UZP, a Yuga nije nizašto.

....

.... hehehe, ajd samo vikni ZDS u Zagrebu na ulici, ili se prosetaj u crnoj uniformi, vidjet ces dokle ces stic. Ni 50 metara neces prec, vec ces bit u zatvoru. Zato ne S EEE RI maymune. ka hehehe, glupane maliciozni, hehehe Ma da sigurno. Vidjeli smo na raznim slavama koko takvi dolaze gdje ih veši političari slave. Al hajde ti ako smiješ i prošetaj sa nekim Yugo odjelima ili zastavama, da vidim hoćeš li preziviti.

Milanovic je odbijao OTIC na takva mjesta

>>Ma da sigurno. Vidjeli smo na raznim slavama koko takvi dolaze gdje ih veši političari slave. Al hajde ti ako smiješ i prošetaj sa nekim Yugo odjelima ili zastavama, da vidim hoćeš li preziviti. ka ....<<.......... gdje mu se nije moglo garantirat da nece doci za-dom-spremaci... Ali vi njega mrzite.

na sramotite Jugoslaviju i zastavu

sramite se da ste postavili jugoslovensku zastavu u hrvatskoj koja je bila sa hitlerom protiv Jugoslavije

/ Najnovije