Muškarac kod Zadra uzvikivao "Ovo je Srbija", kupače nazivao ustašama

Radiosarajevo.ba
Muškarac kod Zadra uzvikivao "Ovo je Srbija", kupače nazivao ustašama
Foto: Putovnica.net / Plaža Posedarje

Zbog narušavanja reda i mira i vrijeđanja službene osobe zadarska je policija uhapsila 36-godišnjaka iz Knina, javlja Dalmatinski portal.

O događaju nisu izvijestili javnost, a čitatelj ovog portala, rekao je kako je 36-godišnjak na plaži kod Svetog Duha vikao: "Ovo je Srbija!", a kupače je vrijeđao, omalovažavao i govorio im da su "ustaše".

Neko od kupača je pozvao policiju, a Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije, nakon dojave je 36-godišnjak zatečen u kući u Posedarju rekla je da je bio pijan. Izmjereno mu je 2 promila alkohola u krvi.

"Tom prilikom je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike, te je uz uporabu sredstava prisile priveden u prostorije policije. Nad 36-godišnjakom je provedeno kriminalističko istraživanje, kojom prilikom je utvrđeno da je prethodne večeri na plaži Sv. Duh u Posedarju na naročito drzak i nepristojan način narušio javni red i mir, te je dana 30. kolovoza uz optužne prijedloge zbog prekršaja iz članka 6. i članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (naročito drsko i nepristojno ponašanja, omalovažavanja i vrijeđanje službene osobe) te prekršaja iz članka 25. Zakona o suzbijanju diskriminacije priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru", kazala je Grbin.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije