Koliko je litar goriva u BiH koštao 2017. godine? Iznos bi vas mogao šokirati

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

u vrijeme prve godine korone 2020, gorivo je bilo 1,46KM euro 6

Koel

Banda skuplje nam gorivo nego u vecine evrope a plate tri puta manje

Objektivan i nepristran

Podrzavajte svako svoju marionetsku vladu, slusajte i vjerujte svako svojim propaganda-medijima, dajte se zavest njihovim pricama o zlikovcu Putinu i apsolutnoj nasusnoj potrebi da se njemu uvedu sankcije i embarga..... i UZIVAJTE! :)))

Guest

Samo vas gorivo moze ujediniti u komentatima. Treba onovat stranku za diesel koja ce se borit da dizel ide na 1,20km. Jebo mater zajebali bi o titu!

Čuvar plaže u zimskom periodu

Hebeš gorivo. Plati pa klati što bi rekli. Ko voli vozati neka voza. Nego šta ćemo sa grijanjem i Toplanama i vladom KS. koja nam je naplatila gorivo i kada ne griju tj. 5 budućih ljetnjih mjeseci. Tužilaštvo treba ispitati da li je povečanje cijene van sezone pozivajući se na cijenu plina zakonito ????

0

Otpor Stoko otpor!

Pipi

Otpor ovce otpor

/ Najnovije