Monstrum s Paga se brani šutnjom: Iz bolnice se oglasili o stanju djece

Radiosarajevo.ba
Monstrum s Paga se brani šutnjom: Iz bolnice se oglasili o stanju djece
FOTO: Zadarski list / Monstruoznom zločinu u Pagu nije prethodila nikakva porodična svađa

Sinoć iza 23 sata u Policijsku upravu zadarsku priveden je Josip Rođak koji je na Pagu s balkona obiteljske kuće bacio četvero svoje maloljetne djece.

Policija ga je prijavila za četverostruko teško ubistvo u pokušaju, potvrdila je glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin, javlja Index.hr.

Jutros je priveden u Županijsko državno odvjetništvo na ispitivanje.

Kako javlja HRT, branio se šutnjom.

Tokom prijepodneva će izaći pred suca istrage koji će odlučivati o istražnom zatvoru. Jučer je ispitan na policiji te se također branio šutnjom.

Podsjetimo, djeca u dobi od tri, pet, sedam i osam godina, bačena su jučer ujutro sa šest metara visine. Dvoje djece je izvan životne opasnosti, dok su dvije djevojčice u teškom stanju. Sedmogodišnja curica je najteže ozlijeđena, uz brojne ozljede glave i grudnog koša. Prevezena je u KBC Zagreb, a stanje joj je stabilno.

Iz zadarske bolnice javili su se jutros kako bi izvijestili o stanju djece.

"Poštovani,

ovim putem želimo Vas izvijestiti o stanju djece koja su zaprimljena tijekom jučerašnjeg dana, a zadržana su na liječenju u Općoj bolnici Zadar. Tijekom jutra osmogodišnja (8) djevojčica podvrgnuta je operativnom zahvatu na maksilofacijalnoj kirurgiji. Zahvat je protekao uredno. Drugo dvoje djece u dobi od tri (3) i pet (5) godina nalaze se i dalje na Odjelu dječje kirurgije, te je njihovo zdravstveno stanje stabilno", priopćili su.

Tokom noći stanje teško ozlijeđene sedmogodišnje djevojčice nije se pogoršalo, javlja televizija N1 Hrvatska.

Ona je i dalje životno ugrožena, još uvijek je na respiratoru i ima teške ozljede glave, grudnog koša i trbuha.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije