Monstrum Dragan silovao sina sedam godina

Radiosarajevo.ba
Monstrum Dragan silovao sina sedam godina
Dragan P. (65) uhapšen je zbog sumnje da je punih sedam godina u alkoholiziranom stanju silovao sina D.P. (14) u selu Ribare kod Jagodine.

Kako Srpski telegraf saznaje, nasilnik je uglavnom pijan uz prijetnje nasrtao na mališana i iživljavao se nad njim, a horor je otkriven nakon što se dječak požalio komšinici.

Prema riječima izvora, pakao maloljetnog D.P. počeo je kad je krenuo u prvi razred.

"Mališan se 2011. vratio iz škole, a otac ga je spopao čim je ušao u svoju sobu. Dragan P. je bio pijan i odmah je krenuo za sinom. Ušao je kod njega i naredio mu da legne na krevet. Potom ga je dodirivao po tijelu i skinuo mu pantalone. Dječak je vrištao i preklinjao oca da ga ne zlostavlja, ali bezuspješno. Monstrum je udario mališana, a onda se zvjerski iživljavao nad njim", kaže sagovornik ovog lista.

Kako dodaje, otac-monstrum otad je zlostavljao sina kad god bi malo popio, prijeteći da nikom ne smije reći šta njih dvojica rade iza četiri zida. Nasilnik je u augustu prošle godine prebio dječaka, a potom ga više puta silovao.

Istina je izašla na vidjelo nakon što je D. P. skupio hrabrost i požalio se komšinici koja je slučaj prijavila policiji.

"Dječak više nije mogao trpjeti bolove i očevo zlostavljanje. Zbog toga je odlučio da ispriča sve u nadi da će njegovim mukama konačno doći kraj. Jadno dijete, ko zna šta je sve trpjelo i doživljavalo od oca alkoholičara", objašnjava sagovornik i za kraj ističe da je dječak sada smješten u hraniteljsku porodicu i da se osjeća dobro.

Njegovom ocu izrečena je hitna mjera zabrane prilaska sinu, kao i bilo kakav kontakt s njim.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije