Miroslav Škoro podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika stranke

2
Fena/Radiosarajevo.ba
Miroslav Škoro podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika stranke
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL / Miroslav Škoro

Miroslav Škoro podnio je neopozivu ostavku na dužnost predsjednika stranke Domovinski pokret te na sve ostale dužnosti u stranci, objavio je na svom profilu na Facebooku.

"Ostavku podnosim jer smatram da je sazrelo vrijeme da Domovinski pokret nastavi svoje uspješno političko djelovanje pod drugim, novim vodstvom. Ponosan sam što smo uspjeli oformiti političku stranku DP, koju je hrvatski narod prepoznao kao opciju koja želi, može i zna očuvati hrvatske nacionalne interese, vrijednosti koje su utkane u naše državne i narodne temelje", napisao je hrvatski pjevač, ekonomist i političar.

Zahvalio je svima na ukazanom povjerenju koje je dobio odlukom da bude prvi predsjednik Domovinskog pokreta.

"U tek nešto više od godine dana od osnutka naše stranke, zajedničkim smo naporima ostvarili velike uspjehe na državnim i lokalnim izborima, nametnuvši se, uz potvrdu volje birača, kao treća snaga i treća opcija u Republici Hrvatskoj", napisao je.

"Iako se ovim putem, iz posve osobnih razloga, odričem prava biti biran na dužnosti i u tijela Domovinskog pokreta, ostat ću i dalje vjerni član stranke i svojim sudjelovanjem u njezinom radu te svim pratećim aktivnostima, bez zadrške ću pridonositi ostvarenju naših stranačkih interesa", dodao je Škoro.

Kako ističe, u predsjedničkoj kampanji osvojio je 465.000 glasova, u saborskoj parlamentrarnoj kampanji 16 mandata…

"Barem 50 puta zvali su me luzerom i gubitnikom. Nema više stvari u kojima bih vidio mogućnost da pomognem stranci kao netko tko će isticati svoju kandidaturu. Mogu joj pomoći znanjem i iskustvom. Imam svoje pjesme, svoje vino i saborski mandat koji ću i dalje braniti. Nemam nikakav osjećaj gorčine.

Ako je netko prekoračio mjere dobrog ukusa provlačeći moju obitelj kroz sve ovo, javno mu opraštam. Idemo dalje da DP bude jaka stranka koja će danas-sutra participirati u vlasti, a da ja malo zbog svog zdravstvenog stanja i svega što sam prošao odmorim", kazao je sada već bivši predsjednik Domovinskog pokreta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije