Milo Đukanović oštro napao Srbiju i SPC: Joanikije je izdajnik i krvavi mitropolit

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mala srbija

Kad su malom srbijom vladali turci Crna Gora je bila slobodna zemlja. Vratit će se Crna Gora još jača ali bez malih srba

Pele

Jadno je to i zalosno propagiranje vjere na silu i pod vojnim i policijskim obezbjedjenjem a oni tako jedino znaju

Hehe

Bosanski muslimani, iliti, Holidej nacija, bi podržavali i crnog đavola, samo ako je protiv Srba!

Sandra

Daj bre coveve 30 god si na vlasti, pun si ko brod, daj bre sjasi vise kako ti nije muka da vladas, pa nije ti djedo ostavio CG u nasledje. I ruke si ljubio tim , ksko ih nazivas krvavim popovima, al si tad bar mali bio u panet. Ovo je majstore, sad sto radis, teska sizofrenija!

Sandra

E zalosti

/ Najnovije