Milanović: Zabranjuju se preleti vojnih aviona iznad svih gradova Hrvatske

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rusofil

Ruska krtica milanovic kodnog naziva stakor pokusava na sve nacine sprijeciti NATO da sititi hrvatsku i BiH,ali cini mi se da je prdno u cabar i da mu dodik i covic odose u proslost,pa u zatvor.

Jesi cuo

Jesi cuo krtico - stakore sta o tebi govori bivsi ambasador u Zagrebu,a sada borac u Ukrajinskom ministarstvu obrane.Ako nisi onda ti prenosim da cijeli svijet zna da milanovic radi za rusiju i da je nazalost glavni ruski spijun na Balkanu i nadlezni vucicu,dodiku i covicu.Znaci smrad od covjeka.

Boom

Da Milanović je Ruski špijun koji je poslan da špijunira Hrvatsku i Hrvate.

Cro

Milanović je svojim prljavim ,,jezikom" izazvao dron iz Ukrajine . Iako su Hrvatsku primili u Nato i EU na ,,guzove" on želi da diktira šta će te organizacije raditi i ko će u njih biti primljen. Hoće da druge države članice štite Hrvatsku a da on ne daje doprinos drugima. Ne ide to baš tako.

/ Najnovije