Milanović: U BiH živi više Hrvata nego Crnogoraca u Crnoj Gori, a kamoli Srba

/ Komentari (30)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tinjajući građansk rat na teritorijama istočnih susjeda Hrvatske i BiH

Napetosti u između Beograda i Novog Pazara na štetu Novog Sada, kao i slični sukobi između Valjeva i Kraljeva na teritoriju Loznice mogu svakog trena da se intenzivnije razbuktaju: https://radiosarajevo.ba/multimedia/video/okrsaj-u-susjedstvu-potukli-se-eko-cetnici-i-new-age-cetnici/429857

Koel

To da ima vise hrvata u bih nema obicna laz nema ih ni 300 hiljada kao dvije sarajevske opcine eto kolko vas ima

Pokušaji izbjegavanja građanskog rata preusmjeravanjem resursa na nove agresije

Već su se vučić i zukorlić dogovorili da kad tad u cilju izbjegavanja sopstvenog građanskog rata pokušaju podstrekivati agresije Srbije i Vojvodine na Mađarsku, Rumuniju i Bugarsku ali nije jasno koju bi prvo mogli napasti.

Podsjetimo se na neka zbivanja prije više od 20 godina

Navodni dogovor tuđman-milošević bio je javna notorna izmišljotina koja je trebalo da prikrije istinski tajni sporazum vučić-zukorlić u karađorđevu koji je trebalo da zaštiti od odgovornosti ratnog zločinca momčila perišića poznatog između ostalog po granatiranju Splita, Zadra, Dubrovnika, Mostara, Zagreba i Sarajeva pod opsadom, te prikrivanju genocidnih radnji u Bijeljini, Vukovaru i Srebrenici.

chim

Ovaj frajer je fakat debil živi, nemam riječi ...

Napomena

Još ispitujemo dali je ratni zločinac momčilo perišić upravljao granatiranjima po Ljubljani, Mariboru i Prištini.

Infidel

... i više nego Luksemburžana u Luksemburgu. Šta hoćeš da kažeš, konjino?

Necemo nikad u EU

Da gledamo u prošlost tako da ucimo iz nje a ne da je ponavljamo

Guest

Guest Sto skloniste sliku i tekst dvoje zaljubljenih LGBT "ljepotana".

pffff

Ovaj baš retardiran. hrvati su u BiH manjina, tako će i ostati..

chim

Ma ni 6% ba ..... nigdje veze ....

BiH

Dok se god ne ukine ideja konstitutivnosti imat ćemo ovakve probleme, gdje par ljudi na osnovu nekog svetog prava konstitutivnosti ucjenjuju cijelu državu. Jednostavno treba uvesti sistem državljanina BiH kao jedinog ustavnog faktora i kroz ovaj status se ostvaruju sva ostala prava (građanska, vjerska, etnička, kulturna, ekonomska itd). Konstitutivnost je izmišljena da Bosnu kontrolišu susjedi preko 2 Trojanska Konja. Potpuno je nebitno da li je ustav Dejtonski ili ustav RBiH, ako se ova anomalija ne ukloni uvijek će biti prostora za manipulacije i ucjene kao sto to trenutno čine BH Pravoslavci i Srbija te BH Katolici i Hrvatska.

Nisam@Robot

Na popisu iz 2003 god. Crnogoraca je bilo 43%, Srba 32%, Bošnjaka 7,7%, Albanaca 5%, a Muslimana 4,7. Hrvata u BiH ima po popisu iz 2013 godine ima 15,43 posto. Znaci nije istina opet Lazete.!!

Knin

Ovim tzv.nespretnim poređenjem Milanović pravi osim BIH i Crnoj Gori štetu i skriveno podržava Srbiju i srpski svet ali samo na teritorijama koje nisu dio hrvatske.Poziva na podjelu i Crne Gore.

Rus-mir

To da ima vise hrvata u bih nema obicna laz nema ih ni 300 hiljada kao dvije sarajevske opcine eto kolko vas ima ka Koel A koliko ima sejdića i Bosanaca? :)

Rus-mir

Ma ni 6% ba ..... nigdje veze .... ka chim 5 milijuna, jarane. Sa Srbima 15. :))

Rus-mir

Ovaj baš retardiran. hrvati su u BiH manjina, tako će i ostati.. ka pffff Podijeliti prema onome što je ko unio u BiH prije Daytonskog sporazuma. To bi bilo najpoštenije, a ne da se priča koliko je kojih. Danas ne znate ni u 1 milijun koliko imate stanovnika. Ako ti znaš reci, pitam za jarana. :)

chim

Miroslav Krleža : "Srbi i Hrvati su jedan te isti komad kravlje balege koji je kotač zaprežnih kola povijesti slučajno prerezao na pola."

Mala ilustracija situacije (za ovog debila Rus-mira)

..........Ljubuški je gradić u državi koja se zove Bosna i Hercegovina. Kakve veze ima Hrvatska s Ljubuškim? Šta je neobično ako cura iz Ljubuškog kaže da je “Herka” (Hercegovka)??? Jel u tom Ljubuškom žive Hrvati? Ako žive, onda su to strani državljani, jer je Republika Hrvatska jedna, a Bosna i Hercegovina druga država. Otkud toliko stranaca u Ljubuškom? Kako? Aha. Imaju putovnice Republike Hrvatske, a isto tako i žele biti Hrvati? Putovnice, naravno imaju od 1993 godine jer se jedan pokvareni pohlepni PAS Rata Franjo Tuđman polakomio da bi mogao oteti dio Bosne i Hercegovine pa je pripojiti Hrvatskoj. Ali nije uspio. Nosioci i izvršitelji te ideje i danas trunu po Haškim ćelijama, izdržavaju višegodišnje kazne ili se demonstrativno truju u sudnicama pred kamerama. Ali eto, Ljubuški ostade u Bosni i Hercegovini. Kako su još ti “Hrvati” iz Hercegovine – Hrvati? Pa eto, imajau EUropske putovnice te su nositelji EUropskih vrijednosti, mogu prelazit granicu kad ovi ostali s BH pasošima ne mogu? Pa da, dokle god bude Tuđmanove zlikovačke sekte HDZ, moći će, jer to im je nagrada za glasove koje daju toj partiji, koja je ekvivalent zlikovačkoj sekti SDA ili drugoj zlokovačkoj sekti SNSD. Ali, BITI Hrvat znači ŽIVJETI, RADITI i PLAĆATI POREZE i TAKSE u Republici Hrvatskoj. Tako da su i Hasan i Jovan koji žive u Zagrebu Hrvati, ali Bogami, Martina iz Ljubuškog - Hercegovka, k tome još i lijepa, pametna I ponosita!!!! Aferim Martina, Bog ti lijepo zdravlje dao, i svima tvojima! (I ja bih isto volio da sam Marsovac, ili makar Obalobjelokošćanin! Nažalost (ili na sreću), živim u Sarajevu, koji je glavni grad države Bosne i Hercegovine, pa sam Bosanac. I Hercegovac takođe..) A ti, nepismena, nekulturna i fašizmom zadojena seljačino, ako misliš da ćeš ovim lajkovima i dislajkovima pomjeriti granicu pa Hercegovinu staviti u granice Hrvatske, samo nastavi….. Ljubuški OPET ostade u BiH, a građanke i građani Ljubuškog Hercegovke i Hercegovci! “Nacija”, “Narod” te ostale fašističke floskule u koje ti vjeruješ postoje samo u tvojoj neukoj, fašizmom otrovanoj mentalno retardiranoj lobanji...........

chim

.. A valjda je to jedino što vi, takvi degenrici kao ti, i znate. Sve to ima svoj početak i kraj, a kraj genocidnoj tvorevini, koja je adekvatno proglašena, dokazana i kažnjena na ovom sudu, vaš kraj - je vrlo blizu. Ova će zemlja biti domovina građana i Bosanaca, a iz nje će morati da odu i Srbi naklonjeni vašim četničko koljačkim pričama, i Hrvati naklonjenu Pavelićko Tuđmanovskoj politici i Muslimani naklonjeni lopovskom ekstremizmu Alije Izetbegovića te njegovom nasljednicima. Isti ste i jedni i drugi i treći. Nikakva razlika. Trujete i zaglupljujete ovaj narod 25 godina, kraj svemu se bliži. U ovoj će zemlji ipak živjeti Bosanci, nebitno kojem se Bogu budu klanjali. A vi, ratnohuškački, neuki, primitivni degenerici ćete iz nje morati otići. E, taj razlaz je neminovan! Zemlje iz Bosne vi nećete ni na opancima ponijeti, budi u to siguran!

KLOSA

PREDIZBORNA JE PO STAROM RECEPTU POCELA LAHKO JE PRIMJETITI KO SE PRIPUCAVA STARE KALASTURE A CIJELI MANDAT SUTE I KRADU SAD SU NAJ GLASNI

Miki juventus

Kakav si ti KRETEN majko mila sta sve majka moze roditi pa boze.Kretencina svjetska morbid samo takav

Herceg Bosna

Svaka čast predsjedniče.. HRVATICA KATOLKINJA IZ BiH

@Avalir

Pa i vi ste samo islamizirani srbi, pogledaj svoje prezime i prezime svog tvorca alije zivkovica, pa ce ti biti jasno ko si. To je prica svih vas tzv. bosnjaka.

@Avalir

Pa i vi ste samo islamizirani srbi, pogledaj svoje prezime i prezime svog tvorca alije zivkovica, pa ce ti biti jasno ko si. To je prica svih vas tzv. bosnjaka.

@Avalir

Pa i vi ste samo islamizirani srbi, pogledaj svoje prezime i prezime svog tvorca alije zivkovica, pa ce ti biti jasno ko si. To je prica svih vas tzv. bosnjaka.

@Avalir

Pa i vi ste samo islamizirani srbi, pogledaj svoje prezime i prezime svog tvorca alije zivkovica, pa ce ti biti jasno ko si. To je prica svih vas tzv. bosnjaka.

semmo

Zaista mi nije jasno zašto se ovom bezveznjaku pridaje tolika pažnja. Čovjek nije u stanju da složi ni jednu suvislu rečenicu. Na skali 1-10, ocjenio bih ga negdje oko nule. Ali, dobro kad je Tramp mogao biti predsjednik Amerike, može i Zoki jedne male Hrvatske. Biće bolje Zoki.

Leon

Ovako su se Srbi u Exyu ponašali i smatrali je samo svojom,i zna se kako je to završilo.Bojim se da i vi Muslimani,Bošnjaci srljate u istu propast.Da li vi stvarno ne razumijete što je vjera a što nacionalnost a što državljanstvo

Nixon

Koji luđak

/ Najnovije