Milanović: Tamo je Bosna, srce hrvatstva…

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Strašno

Izgleda da je u njemu dugo "čučao" idiot koji je unazad nekoliko godina "ustao"!

BOSANAC

Ma kako ste svi okolo idioti, odjednom, svoje srce nasli u Bosni??? U BOSNI JE SRCE BOSANSTVA! DaBogda vi svi što pretendujete na tuđe, izgubili i svoje što imate.

Gost

Šta je krivo rekao? Bosna je bila katolička dok Osmanlije nisu došle pa silom preveli na Islam sinove kraljice Katarine, dali kao stanovništvu da prakticiraju vjeru katoličku, a kralju njihovom odrubili glavu. Dođe ti u kuću i kaže da možeš da u svojoj kući živjeti po svome, a da je sad on ti glavni. Ma vidi, Boga ti, Osmanlija!

Mudonja

BiH je Bošnjačka i tačka!!

Mirza Tvica

Gost, hajde što ne znaš pričati ali ne ztnaš ni čitati. to je zato što ne znaš razmišljati i nisi pametan. bosna je bila katolička to si u pravu ali i tu je bila i Crkva bosanska i bogumili i pravoslavni... a koliko čovjek treba biti glup da bi poistovječivao bosanske katolike i hrvate. e reći ću ti koliko glup. Glupi Bosanac ;)

Mirza Tvica

Milanovićevi preci su iz Bosne, kao i Vučiću. Pametnom išaret dosta

KK

Tako je predsjedniče!

Hu Hu

BiH je Bošnjačka i tačka!! ka Mudonja Hahahaha. Ustvari, vise je za plakati Bas si budala. Rekose da su Bosnjaci nastali 1992. Sta si onda mislio, ako si ista mislio? A trebalo bi napisati: BiH je zemlja u kojoj su dobrodosli svi dobri ljudi svih nacija i vjeroispovijesti. Tako je nekako i funkcioniralo do 1992. A onda zle sile probudise zlo u sva tri naroda u BiH i stradase nevini na sve strane. Zato sada mucnite glavom vrijedi li ginuti za nekoga ko vas je doveo u ovo stanje.

Habuhabuhabu

Ja znam da je Makarska preko ljeta srce bosanstva, a evo ponekad i ustaštva. Pa neka Makarani izaberu šta im se više sviđa.

nasvasta

Srce ustaštva,fašizma,terorizma,nacionalizma,rasne i vjerske diskriminacije sve naj gore od ljudskog roda.

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Kuk

Šta je krivo rekao? Bosna je bila katolička dok Osmanlije nisu došle pa silom preveli na Islam sinove kraljice Katarine, dali kao stanovništvu da prakticiraju vjeru katoličku, a kralju njihovom odrubili glavu. Dođe ti u kuću i kaže da možeš da u svojoj kući živjeti po svome, a da je sad on ti glavni. Ma vidi, Boga ti, Osmanlija! ka Gost Pa to što je bila katolička, ne znači da je hrvatska

/ Najnovije