Milanović: Spreman sam razgovarati s predstavnicima konstitutivnih naroda u BiH

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Majmune

Komentar izbrisan - Pravila komentarisanja: Svim korisnicima portala RadioSarajevo.ba strogo je zabranjeno: Prijetiti drugim korisnicima, novinarima, administratorima ili subjektima u tekstu; Iznošenje uvreda, psovki ili vrijeđanje bilo koje osobe ili grupe na temelju nacionalne, rasne, spolne, vjerske ili druge pripadnosti te govor mržnje i propagiranje nasilja; Prikupljanje i objavljivanje osobnih podataka.

Idealana?!

Je l Hrvatska sacinjena na idealan nacin time sto je etnicki ociscena od Srba? Tim rezonom trebalo je protjerat sve Srbe i Hrvate iz Bosne. Srecom, mi smo jedini koji to ne rade. Zato cemo biti pobjednici u konacnici.

Komsic

Je vama lijek.

Ddd

GOSP. MILANOVICU, KOMSIC JE IZABRAN PO ISTOM IZBORNOM ZAKONU KAO COVIC PRETHODNIH GODINA.TADA JE RADIO COVIC ZA DRZAVU BIH, A SADA NIJE JER SE UDRUZIO S DODIKOM I RADI PROTIV DRZAVE BIH. UZ TO, TADA SU SVI HRVATI BILI HRVATI, A SADA SU HRVATI SAMO CLANOVI HDZ. TO SU PREPOZNALI GLASACI I ZATO NIJE IZABRAN. ZAR KOMSIC PO VAMA, NIJE HRVAT ..

nasvasta

Najveća izdaja i poniženje bi bilo odazvati mimo državnih predstavnika ostalo je izdaja BiH.

Emi

Zorangutane zašto bi neko s tobom pregovarao, prvo riješi status Srba u Hrvatskoj, protjerali ste ih duplo više nego Srbi Hrvata u BiH.

Robot

Srbi su konstitutivni narod u Hrvatskoj!

Ddd

GOSP. MILANOVICU, KOMSIC JE IZABRAN PO ISTOM IZBORNOM ZAKONU KAO COVIC PRETHODNIH GODINA.TADA JE RADIO COVIC ZA DRZAVU BIH, A SADA NIJE JER SE UDRUZIO S DODIKOM I RADI PROTIV DRZAVE BIH. UZ TO, TADA SU SVI HRVATI BILI HRVATI, A SADA SU HRVATI SAMO CLANOVI HDZ. TO SU PREPOZNALI GLASACI I ZATO NIJE IZABRAN. ZAR KOMSIC PO VAMA, NIJE HRVAT .. ka Ddd Naravno da nije hrvat i nikad nece moći biti..on je Sejdo i veći bosnjak od ridžobradog .. TI SI NACIONALISTA, A TAKVI NIKAD NECE SAGLEDAVATI ISTINU VEC SIRITI LAZI

Aha

Je l Hrvatska sacinjena na idealan nacin time sto je etnicki ociscena od Srba? Tim rezonom trebalo je protjerat sve Srbe i Hrvate iz Bosne. Srecom, mi smo jedini koji to ne rade. Zato cemo biti pobjednici u konacnici. ka Idealana?! Vi bi to davno uradili, da ste mogli. A želite, mnogo. Ali, budite sretni da ste ostali, jer moglo je biti i drugačije, da vam nije bilo pomoći sa strane. Zato o vašoj dobroti, bolje da šutite.

Da je moglo bilo bi.

Je l Hrvatska sacinjena na idealan nacin time sto je etnicki ociscena od Srba? Tim rezonom trebalo je protjerat sve Srbe i Hrvate iz Bosne. Srecom, mi smo jedini koji to ne rade. Zato cemo biti pobjednici u konacnici. ka Idealana?! Vi bi to davno uradili, da ste mogli. A želite, mnogo. Ali, budite sretni da ste ostali, jer moglo je biti i drugačije, da vam nije bilo pomoći sa strane. Zato o vašoj dobroti, bolje da šutite. ka Aha<<. Znam da je moglo biti kad se pogleda potencijal Srba i Hrvata naspram potencijala Bosnjaka upred pocetak rata. Pomoc sa strane takosje je bila jaca i veca na steani napadaca. Medjutim sto reko jedan poznati cetnik "Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka". Tu vam lezi objasnjenje koje trazite 25 godina.

Gost

Bošnje imaju dva člana predsjedništva ali ne mogu u Zagreb a Dodik može. Džaferović umislio da predstavlja BiH mada nije ni sve Bošnjake a jadni Komšić ne predstavlja nikoga.

09

Bošnje imaju dva člana predsjedništva ali ne mogu u Zagreb a Dodik može. Džaferović umislio da predstavlja BiH mada nije ni sve Bošnjake a jadni Komšić ne predstavlja nikoga. ka Gost Ma, to ti je ko zna, zna. Hahaha

/ Najnovije