Milanović tražio od novinarke da skine masku, poslušajte šta je odgovorila

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

K

Koji je ovo konj....nezna progovoriti a da ne vrijeda,fala bogu da nisu svi budale ko milanovic

Sunce

Na HRT-u odavno nema nikoga ko bi bio "Y" od "YUTEL"-a...a najjadnije je kad oni koji su prezivjeli, a skolovali se i odrastali u Jugoslaviji, sami sebe ispravljaju dok govore, kad im "izleti" nesto od nekadasnjeg s-h jezika...Danijela Trbovic, Mirko Fodor...kako su jadni, to je stasno, a strasan je i taj njihov strah od nadredjenih novotalasnih rezimskih urednika...radis 30 god., a pisnuti ne smijes...i mislis da imas "karijeru..."

informator

Novinari i tv programi?Većina njih se služe Goebbels ovim metodama.Dno dna i naravno da budale vjeruju novinarima jer se slaže sa njihovim utrnulim mozgovima.

/ Najnovije