Milanović promijenio ploču: Sada od EU traži da BiH dobije članstvo "preko reda"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gazija555

*** od tebe nam netreba nista

Bojan

Nije država Hrvatska protiv članstva Švedske i Finske u NATO nego samo ti kao pojedinac a ti se i ne pitaš .

saberise

Nije država Hrvatska protiv članstva Švedske i Finske u NATO nego samo ti kao pojedinac a ti se i ne pitaš . ka Bojan kako mislis ne pita se a predsjednik je te drzave i on je donio tu odluku?

Panzer

*** od tebe nam netreba nista ka gazija555 Ti si gazija slijep pored očiju ili te SDA novinarska mašinerija zaslijepila,čovjek se oduvjek bori da BIH udje u EU samo tvom islamisti Bakiru to ne odgovara.Izvadi glavu iz pjeska i pogledaj malo okolo

Vera

Hrvati celo vreme i žele da Bosna ide prema EU, zato jer onda mora da ispuni sve njihove uslove u poglavljima, isto ko i Srbija i CG i svako ko želi da uđe. ALI niko ne može preko reda, ma i napadnuta Ukrajina ne može i.

Bosna Ponosna

Znate li zašto je Bosna postala muslimanska, a Bošnjaci poturčeno Hrvatsko cvijeće? Osmanlije dolaze, a hrvatski fratri u Bosni su zaratili sa papom jer nisu hteli uopšte da ga priznaju, zato jer su oni svoj red siromaha i dobročinitelja! A tada, ko je bio protiv pape pušten je da ga muslimani pregaze! Zato je pregaženo sve pravoslavno na jugu Evrope pa i Bosna, a prva katolička Hrvatska nije jer su je branila i katolička braća talijani i austrougari. Inače, Ivan Pernar u Saboru RH javno reče da je papa izdao Hrvate u Bosni i koga briga... eto, jako interesantna tema kad bi imao ko da o tome piše i govori, recimo udžbenici? Znate li da na Blajburg sa Ustašama ima i oko 6.000 muslimana iz Bosne, koji su radili bratsku NDH. Blajburg je, kako reče muftija na komemoraciji, do 95g bio najveće mesto stradanja muslimana u Evropi, tog Hrvatskog cvijeća? A koje onda uvenu i preko 8.000 u Srebrenici sa Babom, dok su radili muslimansku državu i protiv svoje braće katolika i onih muslimana ubijenih na Blajburgu? Turski povjestnik Aali (1542.-1599.) rodom iz Galipolja, trideset je godina živio u Bosni na dvoru bosanskih valija (namjestnika). On je prvi u turskoj povijesti bosansko-hercegovačke Muslimane nazvao HRVATIMA. U svomu djelu "Tarihi Aali"... Croativ.net KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija. https://croativ.net/kavazovicu-na-citaj-tko-su-bili-stanovnici-bih-u-ocima-osmanlija-4737/

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Dobro je... stavili mu kokain stavili u heroin.... *** kad mu ubace sodu-bikarbonu!

Antifa

Gidionu Grajfu je Nemačka oduzela sva odlikovanja, zato jer je u srpskoj propagandi trovanja naroda sa lažima o Jasenovcu, a Hrvati to dokazali Izraelu i Nemačkoj, logično, svi srpski mediji o tome ćute... Croativnet Raskrinkan srbijanski ‘plaćenik’ – izraelski povjesničar, manipulator podatcima o Jasenovcu: Njemačka mu oduzela odlikovanje, Izrael se ograđuje.

Net

BRITANSKA VIDOVNJAKINJA PROREKLA: Hrvatska će osvojiti svijetsko prvenstvo u Kataru!

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras !

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras !

O,ne

Taj ruski agent zvani stakor mjenja samo retoriku,a i to je po ruskim naredjenjima.Primjetili ste zadnjih dana da na neki nacin osudjuje agresiju na Ukrajinu,ali to je to.Pokusava hradjanima prodati pricu da nije tocno kako je ruski agent i da sve radi da bi izazvao nerede ,pa i orizane sukobe u BiH i na taj nacin malo skrenuo paznju sa ruske agresije.

Nikolica s prikolicom

g. Milanović ima samo jednu ploču, samo ga treba saslušati. On ne laže i direktan je, što je neuobičajeno za jednog političara. Većina drugih uglavnom laže i stalno mijenjaju ploču. Raji se ovakvi izgleda više dopadaju.

/ Najnovije