Milanović prijeti: "Vidjet ćete. Očekujete da jesen u BiH bude mirna?"

/ Komentari (37)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Bravo Bosnje, idioti. Eto vam i Komsic i Dom naroda i mokris snovi o " gradjanskoj "..... odavno ja govorim da BiH nitko ne ubija vise od patriJota

TNT

Najsmjesnije je kad ***... Pazi, on Svedjane naziva Fasistima ... zasto !? Svedjani su samo reaguvali na tvoju Akciju, ne ... Kuzis, ne.

Mehmed. Ima H

Ja budale majko draga. Hahahahahahaha. To je kao ono "gledam kroz prozor kako se komsije j..u u svojoj kucu a za to vrijeme mi se zena j..e sa drugim komsijom u nasoj kuci"

mogli bi svedi i na druge

reagovati ali nece

Soko

Haha rekla koza kozi vidi ti se *** hajvanu jedan probali ste 92 a sad vas molim ako imate *** probajte sad

Zoki

Što prije napraviti treći entiet.

Zoki

Što prije napraviti treći entiet.

Panzer

Tako je predsjedniče samo oštro sa islamistima.Dobiće svoj vilajet od 23%.Drugi pojas gaze.Dok ne dodju pameti...

Tomo

Ovo je previse vise. Prcim vam familiju fasisticku vise. Hocete dijeliti? Pa bujrum, ali necete smirom dobiti sto mislite. Ima li iko da eliminise ovo govno cetnicko cijela mu se familija zatrala. Bolje jednog da nema nego da se trwzi za hiljadama.

Mostar

Na taj vas način izgubili bi cijelu srednju Bosnu i Mostar ostat ce vam malo hercegovačkog krša. Picko ustaska čekamo te .

Budala hrvatska

Pa šta će hrvatima ostati cijela centralna bosna i sve do neuma će bošnjaci da uzmu.

Xaxaxaa

Budala i više nego mirna će bosna biti. Nemate vi snage nizasta vi ste obični jadovi

Azazel

Hahaha, osnivanje samouprave ce se zavrsiti ali BiH je nedjeljiva

Db

Ovo je previse vise. Prcim vam familiju fasisticku vise. Hocete dijeliti? Pa bujrum, ali necete smirom dobiti sto mislite. Ima li iko da eliminise ovo govno cetnicko cijela mu se familija zatrala. Bolje jednog da nema nego da se trwzi za hiljadama. ka Tomo Hoces birat drugom prcim ti mater fasisticku.jeli???pa tko ste vi??birali ste tri puta!!!dodji u Hercegovinu pa nam ti skroji kapu pa ces vidjet kako ces zavrsit!!

Hehe

Bosanskim sunitima se potpuno iskrivio mozak u krezubim glavušama. Nameću džihadiste na pozicije Hrvata i još prijete. Svačega se izgleda doteplo u tzv BiH s Turcima, ali doći će sve na svoje.

Tuner

Nije ni 9. Maja 1993. Kad su vam oni sto su branili mostar vratili za jedan dan 680 sanduka. A i ona kapelica juzno od mostara treba te podsjetiti sta se desavalo kada nismo imali nista. A sada ….. hoces ljiljane na crvenom grmu? Neumu? Dobit ces

Ccc

A onda ce im zavrnut pipu i svi u Hr ce mu spominjati i njega i familiju mu…da, nece biti mirno

lol

Milanoviću, *** i svakom ko te podržava..

Hahaha

Što prije napraviti treći entiet. ka Zoki Jedva čekam da se usudite..

@lol

Turčine, zadnji put kad ste išli u džihad za “Gradžansku” ste izgubili pola stanovništva i ostali sprčeni na 23%. Ja bih na tvom mjestu dobro razmislio tko će nestati. Ali eto, imate se pravo ponovno okušati. Znate gdje smo.

333

Ha ha ha ha. Oplakah. Niko ne čini takvu ogromnu uslugu SDA i toliko podriva Hrvatsku kao ova dvorska korumpirana luda. Nakon HDZ-a Hrvatske biće najzaslužniji što u BiH neće ostati dva Hrvata.

Chupo

Kad prestanete gledati vremensku prognozu Zagreba a živite u Mostaru onda ćemo razgovarati a do tada ĆAO milanoviću!

Chup

Turčine, zadnji put kad ste išli u džihad za “Gradžansku” ste izgubili pola stanovništva i ostali sprčeni na 23%. Ja bih na tvom mjestu dobro razmislio tko će nestati. Ali eto, imate se pravo ponovno okušati. Znate gdje smo. ka @lol I ja ti kažem da nećeš uspjeti

AsAsova

Ja ovog tuljana, iz pastete iskace.. Jutros ustao, pisam.. kad na vodi Milanovicevi komentari se iscrtavaju.. Jel on predsjednik Hrvatske il BiH-a ? Nikako da popecam sta hoce ovaj ludi covjek..

Agentu ruski

Sto mislis agentu ruski zvani stakor,a sto bi bilo da se kupe tri cetri ona drona i da se dobro nacilja i to jedan na pantovcak i tri po turistickim gradovima.Za dvije godine krepali biste svi od gladi.

nasvasta

Bosanci se nisu bojali goloruki,a tek sad bi fašisti najebali.

Covjek

Pas lajavi jos i projeti, mars u svoj sokak.

Ocekivanja

Obzirom da ovaj pakas nije ratovao kad je trebao za ocekivati je da ce se u jesen staviti na celo nacisticke kolone i krenuti na BiH,ali se nadam da ce povesti i obadva sina i mozda Sanju da bude logistika bojovnicima.Nadam se da ce se samo ona vratit ziva i zdrava,doduse malo klimava.

HashimQ

Kažu da će ovog nadvogivanog da pokupe SASovci a sa njim i ovu dvojicu u BiH. Koji kreten, prijeti, a krije sa na Pantovčaku, ne smije nigdje bez dva auta pratilaca, najveći neprijatelj EU. Fuuj koji chmar.

tonk19

Blago budalama, a teško nama sa ovakvim kao što su naši političari na sve tri strane a ovi susjedi što nam stavljaju prst u oko, e to je posebna priča.

Objektivan i nepristran

TOOOOOO predsjednice, CARE!!! Puna podrska!!!

Posavac

Za ovoga Mostarca....idiot te napravio ! Vjerovatno Covic a mozda i Milanovic...mozda oba odjednom !

Gulliverus

I svo ovo svanje i frka zbog jednog Čovića željnog vlasti, samo on i niko drugi no on. A ovaj ga Morž podržava a neki nacionalistički Bosanci katoličke vjeroispovijesti svrshavaju na mržnju i segregaciju. Kako je ovo jadno...

AsAsova

TOOOOOO predsjednice, CARE!!! Puna podrska!!! ka Objektivan i nepristran Hahahahaha, I od mene puna podrska, nek stisne mu*a pa nek dodje... ;)

Mato Spaić

Ovaj peder nikada nije bio moj predsjednik niti predstavnik a pogotovo ona protuva čović!Ja sam katolik Bosanac tu sam rođen tu ću I da umrem !

Glasan za pravdu

Dragi moji,zar stvarno još niste shvatili,svi mi,naši kvazi političari,idioti,pokvareni izrodi iz ljudskog roda,sve nas vode u propast,a sve samo da bi spasili svoja carstva. A mi,mi se raspravlja o ko budale,pa nema toga političara koji može moje prijatelje iz Hrvatske, Srbije il Bosne prekrižiti u mome životu. A zašto?! Pa mislim svojom glavom. Koliko plitki treba da budemo da nam takvi kao ova trojica i njihovi vjerni podanici,kučići kroje živote?! Umjesto da ih u paketu pošaljemo iza rešetaka,skupa sa njihovim dragim sluganima.

Ante

Turčine, zadnji put kad ste išli u džihad za “Gradžansku” ste izgubili pola stanovništva i ostali sprčeni na 23%. Ja bih na tvom mjestu dobro razmislio tko će nestati. Ali eto, imate se pravo ponovno okušati. Znate gdje smo.

/ Najnovije