Milanović predviđa veliki napad svjetske sile: 'Pred nama događaji koji će imati nesaglediv utjecaj'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Ovaj hrvatski Tramp nikad nije promašio u procjenama. Možda cijenu nafte malo pretjeruje.

Sarajevo bih

OBICNI CIVULJAVI TRUHLI TENKRE,ZA NJEGA JE PLENKOVIC OBER GOSPODIN,A MILANOVIC OBICNI PUSAC MALOM PATULJKU. O

Panzer

Milanović je penicilin za zatucanog i priglupog Bošnju

Blebetalo je zaboravio istaci

da eventualni raketni napad izraela na Iran, znaci ujedno i kraj izraela.

Čviljander

Milanović je rinaka od ovce, kao i Plenković, i kao i svaki srbski/bih/hrvatski poličar - zlikovac. On je jedino predmet onanisanja i motiv samozadovoljavanja za bolesne degenerike poput ovog provincijskog dokoličara Panzer/Adi/Ralle itd degenerika.

Zlolander

Plenki je veliki gospodin za ovog luzera i vepra! Umislio Zoka da ima viska genijalnosti ! Bjelosvjetski probisvijet, zadužen da muti vodu.

Milanović je potpuno u pravu

Bez obzira da li se on nekome sviđa ili ne. Ako izbije totalni rat u Zapadnoj Aziji i cijena nafte se poveća dva do tri puta (od sadašnje $78 na $ 200 po barelu ) doći će do kraha svjetske ekonomije. Možda je i ovo cilj Amerike po onoj logici: Kad tonemo mi, onda ćete potonuti svi.

Pet za sina

Mutikasa Stojan!

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Na cijenu barela utjece i Rusija... nece bit $200.

Bez obzira da li se on nekome sviđa ili ne. Ako izbije totalni rat u Zapadnoj Aziji i cijena nafte se poveća dva do tri puta (od sadašnje $78 na $ 200 po barelu ) doći će do kraha svjetske ekonomije. Možda je i ovo cilj Amerike po onoj logici: Kad tonemo mi, onda ćete potonuti svi. ka Milanović je potpuno u pravu

/ Najnovije