Milanović ponovo šokira: Blokadu Sarajeva prekinula je hrvatska vojska

/ Komentari (33)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fff

GOSPODO SVIH STRUKTURA, ODGOVORITE SVIM METODAMA OVOM LAZOVU...HRVATSKA VOJSKA NIKADA NIJE BILA NI BLIZU SARAJEVA..

Hajd budalo mahnita!

.

Sasa

Lijepe riječi su ukras

Samo za Zokija HALI GALI HALID

___ Hajde da se drogiramo ma, nek se oci sjaje hajde da se drogiramo to je ono najljepse sto nam srce poznaje

Hahahahahahahahaaa

Ja mislim da je Hrvatska Vojska oslobodila čak i dvije ključne plaže u vrijeme invazije na D dan ..... garant! Hahahahaaaa

Bog i Bosna

Ovaj sapuncic je zaista smijesan Pardon njemu bolje pase termin SMESAN jer je svaksko srpskog roda ..Stvar je sljedeca Da Armiji BiH Hrvatska nije zabila noz u ledja Sarajevo nikad ne bi bilo u okruzenju, u visegradu srbi ne bi zapalili 60 bosnjackih zivih civila i djece , ne bi se desio pokolj u Prijedoru,Foci Zvorniku, Bijeljini ,Bratuncu otd itd niti bi bilo genocida u Srebrenici Eeeeee moje milance jadan ti kad nisi svjestan zla koje branis i promoviras …….Zivjela Republika BiH Smrt Fasizmu !!!!

Objektivan i nepristran

Mislio je reci da je HR vojska svojim djelovanjem na sjeveru BiH otezala zivot srpskoj vojsci, pa se lakse oslobodilo Sarajevo. Dobro, ima veze jedno s drugim, nije to sad problem. Meni je cudnije kako se Sarajevo 4 godine nije uspjelo samo odblokirat, a u njemu vojno sposobnih muskaraca koliko cijela vojska BiH Srba, plus presilni Vikic, to je kao Hulk :)... Prije nego sto odredjeni sada skoce "kano tigar" :), da se mi malo sjetimo Crvenih stijena, izlaska na Trebevic, prekidanja cestovne komunikacije sa Palama, zasto je Sefer naredio da se momci vrate?? Umjesto da im se pomogne, nabrzinu pojaca gore, utvrdi pozicija i da vidis problema za srpsku vojsku! Ali ne, hladnokrvno ih je zalozio, izginuli su u povlacenju, liseni svake pomoci! Je li znate zasto?? Zato da se dido Aljo nakrade bolje para. Jerbo se one ne dobijaju lako sa oslobodjenim Sarajevom, bolje ide humanitarna kad je blokirano, a procenat humanitarne trpa dido u padze, pa investira u BOSMAL u Maleziju... Isto tako je i Tudjo prodao Vukovar, jer mu je odgovaralo da padne, da ima grada mucenika... A vi vjerujte svako svojemu :). Dok god ima naivaca, bit ce i ratova.

Mili

GOSPODO SVIH STRUKTURA, ODGOVORITE SVIM METODAMA OVOM LAZOVU...HRVATSKA VOJSKA NIKADA NIJE BILA NI BLIZU SARAJEVA.. ka Fff .... ISTINU KAD GOVORIŠ NIKO TI NIŠTA NE MOŽE. VIDI ŠTA JE AKCIJA MAESTRL I TAJ PAUK TI JE JEDAN OD NAJVEĆIH HEROJA RATA A POGINUO JE SLOBAĐAJUĆI SARAJEVO SAMO TI TO DO SADA NISI SMEO DA ZNAŠ.

Regionalni lider

ZORAN DOMINIRA! JE LI MOGUĆE DA JE MILANOVIĆ USPIO? JAVILA SE FINSKA! Nakon pljuvanja, veleposlanik poručuje: ‘Podržavamo promjenu Izbornog zakona i Dayton’

ne shvatate sta je pisac htio reci

Htio je reci da je srpska vojska bila pod komandom Hrvaske i Tudjmana. Ovo treba hitno ispitati i poduzeti mjere za ukljucenje Srbije u Udruzeni zlocinacki teferic

Casper70

Vi prekinuli opsadu SA,pod hitno mjenjaj dilera a i doktore. Nema vecih kukavica i sminkera od HV i HVO gdje god smo se sreli sa njima na frontu bilo da smo bili na istoj strani ili suprostavljeni bjezali su kao zecevi nakon prvih rafala. I operacija Oluja bi im propala da nebi ARBiH

ZA LJILJANA?

*** MUSLIMANI!!! OD KAD STE IZMISLILI IME BOSNJACI???? SVE JE KRENULO NAOPAKO. DA VAM NIJE BILO TITA(HRVAT) NE BI NI POSTOJALI JER NOSITE SRPSKA I HRVACKA PREZIMENA.I SAD VAM SE NAPELO GOVNO I HOCETE DA VLADATE B I H.E TU STE SE MALO *** SAMI STE SEBI SASJEKLI GRANU NA KOJOJ STE SJEDILI.

ZA LJILJANA?

A DA NE GOVORIMO O ALIJI ISMETBEGOVICU KOJI DADE POLA B I H I SADA LAJETE DA BI PREKRILI VAS NAJVECI PORAZ KOJI NIKAD NECETE MOCI ISPRAVITI.

@Ljiljan

Istina je da su Hrvati odbranili Sarajevo i BiH. Samo što su ti Hrvati bili zajedno sa Bošnjacima, Srbima i ostalim narodima u ArBiH i nosili ljiljane.

Boom

Milanče nedamo ti šarene pilule, šarene pilule za lilule a nedamo ti ni gljive ludare

????

Ovaj kad ujutro ustane , prvo se sam sa sobom posvađa a onda sa svima drugima. Čovjek totalno prolupao, danas govori jedno sutra drugo, nepovezano, izmišljeno, agresivno u stilu neuropsihijatrijskih bolesnika kojih ima i na ovom portalu iznad.

Neka se zna!

Znate li da Republika Hrvatska nema dijasporu u BiH? BH hrvati nisu iseljenistvo ni narod Hrvatske! Zato BiH ima ogromnu dijasporu u Hrvatskoj. Mnogo njenog stanovnistva je iselilo u Hrvatsku u XX vijeku. Apsurd je da Hrvatska sebi daje pravo "skrbi" nad narodom u BiH, koji nisu njena nacinalna manjina ni dijaspora, a BiH nema nikakvu mogucnost skrbiti nad svojim brojnim iseljenistvom u Hrvatskoj! Problem je nastao kad su nakon popisa 1921. katolici u Kraljevini SHS, hrvatskosrpskog jezika, proglaseni njenom nacijom - Hrvati na cijelom prostoru Kraljevine, iako ne poticu iz Hrvatske!! Napravise Hrvate na Kosovu, CG, BiH, Dalmaciji, nesto kasnije i u Istri. Isto uradise sa pravoslavcima proglasavajuci ih nacijom srbima. Danas su to “piliticki narodi” na velikodrzavnim projektima Srbije i Hrvatske.

SOS

GOSPODO SVIH STRUKTURA, ODGOVORITE SVIM METODAMA OVOM LAZOVU...HRVATSKA VOJSKA NIKADA NIJE BILA NI BLIZU SARAJEVA.. ka Fff Niti ce ikad biti, a ako je mislio na hvo, ono je radilo na blokadi Sarajeva, a ni hvo nikad vise, prema tome milanovicu predji na metadonsku terapiju, jer vec imas opasne apstinencijalne krize.

A gdje je on bio

Stakor je za vrijeme rata bio u Briselu i po plenkovicevim rijecima tada je svercovao polovne aute i slao ih u hrvatsku.On je zadnja osoba koja bi o ratu u BiH trebala govorit,jer ga je tudjman poslao u Brisel da ga ne ubije HOS,a radi osvete jer se zna da je otac milanovica sudjelovao u organizaviji Bruna Busica u Parizu.

Ovog treba testirati na kravlje ludilo

.

Boom

Stakor je za vrijeme rata bio u Briselu i po plenkovicevim rijecima tada je svercovao polovne aute i slao ih u hrvatsku.On je zadnja osoba koja bi o ratu u BiH trebala govorit,jer ga je tudjman poslao u Brisel da ga ne ubije HOS,a radi osvete jer se zna da je otac milanovica sudjelovao u organizaviji Bruna Busica u Parizu. ka A gdje je on bio Pa on ne bi trebo pričati o ratu u Hrvatsko a kamo o ratu u BiH

Ljiljan

Istina je da su Bošnjaci Muslimani branili I odbranil malu posranu fašističku krvačku!33000 Bošnjaka je branilo krvačku,5000 ranjenih,1800 poginulih!Istina je da je krvačka zaradila milijarde na BiH izbjeglicama, od eu,un,unhcer...Istina je da je mala posrana fašistička krvačka pljačkala sve konvoje koji su išli za BiH idmah u startu 50%a od drugih 50%još pola u hercegovini ,I da mala posrana fašistička krvačka kao najbijednija članica eu I dan danas živi od te pljačkevine.... It'd itd...

Bogumil

>>Istina je da su Bošnjaci Muslimani branili I odbranil malu posranu fašističku krvačku!33000 Bošnjaka je branilo krvačku,5000 ranjenih,1800 poginulih!Istina je da je krvačka zaradila milijarde na BiH izbjeglicama, od eu,un,unhcer...Istina je da je mala posrana fašistička krvačka pljačkala sve konvoje koji su išli za BiH idmah u startu 50%a od drugih 50%još pola u hercegovini ,I da mala posrana fašistička krvačka kao najbijednija članica eu I dan danas živi od te pljačkevine.... It'd itd... ka Ljiljan << Izgleda da ti pričaš o hrvatima islamske ispovijesti u HV-u,jer malo tko od njih je i čuo za "bošnjak" kada je rat izbio. Okupljanje u Holliday Innu je bilo 93. ako se ne varam?

bosanac

Zbog naših vladajućih,za 5 godina će bit istina ovo što govori šmrkavac Milanović,*** mu hrvatski vojnik mater,oni spasili Sarajevo,oni su nama samo štetu napravili u ratu,nikakvu korist

@Ljiljan

Istina je da su Bošnjaci Muslimani branili I odbranil malu posranu fašističku krvačku!33000 Bošnjaka je branilo krvačku,5000 ranjenih,1800 poginulih!Istina je da je krvačka zaradila milijarde na BiH izbjeglicama, od eu,un,unhcer...Istina je da je mala posrana fašistička krvačka pljačkala sve konvoje koji su išli za BiH idmah u startu 50%a od drugih 50%još pola u hercegovini ,I da mala posrana fašistička krvačka kao najbijednija članica eu I dan danas živi od te pljačkevine.. It'd itd... ka Ljiljan Jel ti to opet pljuješ po svom didi(djedu) pa kako te nije sram.

Ljiljan

>>>>Istina je da su Bošnjaci Muslimani branili I odbranil malu posranu fašističku krvačku!33000 Bošnjaka je branilo krvačku,5000 ranjenih,1800 poginulih!Istina je da je krvačka zaradila milijarde na BiH izbjeglicama, od eu,un,unhcer...Istina je da je mala posrana fašistička krvačka pljačkala sve konvoje koji su išli za BiH idmah u startu 50%a od drugih 50%još pola u hercegovini ,I da mala posrana fašistička krvačka kao najbijednija članica eu I dan danas živi od te pljačkevine.... It'd itd... ka Ljiljan << Izgleda da ti pričaš o hrvatima islamske ispovijesti u HV-u,jer malo tko od njih je i čuo za "bošnjak" kada je rat izbio. Okupljanje u Holliday Innu je bilo 93. ako se ne varam? ka Bogumil<<SIGURAN SAM DA JE I TVOJ PRADJED BIO JEDAN FIN I POŠTEN BOŠNJAK RAHMET MU LIJEPOJ DUŠI A NE *** KAO TI!!!!!!AKO HOĆEŠ DA SAZNAŠ KO SU BILI DOBRI BOŠNJE MALO GUGLAJ ILI POSJETI BIBLIOTEKE U BEČU,LINDONU ......

Valter

Ovaj covjek svaki dan izvali neku glupost ili laz isti dodik

Hugo

Ovaj sapuncic je zaista smijesan Pardon njemu bolje pase termin SMESAN jer je svaksko srpskog roda ..Stvar je sljedeca Da Armiji BiH Hrvatska nije zabila noz u ledja Sarajevo nikad ne bi bilo u okruzenju, u visegradu srbi ne bi zapalili 60 bosnjackih zivih civila i djece , ne bi se desio pokolj u Prijedoru,Foci Zvorniku, Bijeljini ,Bratuncu otd itd niti bi bilo genocida u Srebrenici Eeeeee moje milance jadan ti kad nisi svjestan zla koje branis i promoviras …….Zivjela Republika BiH Smrt Fasizmu !!!! ka Bog i Bosna Bezobrazno je stalno spominjati neciji 'rod'. Svi smo na Balkanu mnogo izmijesani tako da je vrlo glupo pricati o naciji i vjeri. Ono sto treba da znamo je da smo svi 'isti ispod koze' i da je mnogo bolje zivjeti u miru nego ratovati jer u ratu su svi gubitnici osim onih koji su ga zapoceli. Ne svidja vam se komsija. Ne morate se druziti. Ali ne cinite mu zlo ako se drukcije zove.

Tuner

Fasisto da he 300000 muslimana sa 150000 srba kojinsu ratovali u Bosni poslo skupa na Hrvatsku sada binti bio drzavljanin republike Zagorje prcim ti mater. Samo zbog toga ima mislimanima guzicu da lizes!

Pjaca

U pravu je...

Bosanac

Bravo predsjedniče, sve što si rekao istina je čim su se ovi "probosanci" uskovrčili, pravo u sridu. Samo istinu, kapa do poda.

PERŠING

VJEROVATNO SI U TOM SLUČAJU TI KOMANDOVAO ?

DERIM

Jedi ****a *****a !!

/ Najnovije