Milanović ponovo o BiH: Dayton se ne može promijeniti bez nasilja

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema

Isto ko sto su dodiku zapaprili tako ce covicu i tebi. I ne laprdsj previse. Bolje da das veca orava bosnjacima u hrvatskoj, da ih ne majorizirate i uskracujete svaki vid identiteta

071

Nego, reci ti nama koliko je blizu tvoj san da legne još nešto love od Rosnjefta na tvoj račun? Ne znam samo šta ćete sada po Hrvatskoj kada se evidentno u Evropi sprema obračun sa ruskim koruptivnim novcem i uticajem preko plesačica na štangi poput tebe?

Građanska

Znaci probao je prvo sapun, pa onda parfem, nadam se da je bilo vode između ... e svaka čast, mali korak za čovječanstvo veliki za Milanovića

dovoljan je jedan šamar

Dovoljan je jedan šamar da mu pukne i NATO u kojem se nalazi i američka administracija pa mu na pamet neće pasti da priča o nasilju. Milanović je bio i ostao klovn.

rdd

Sredi te kratere po licu, fukaro nepismena.

rdd

Sredi te kratere po licu, fukaro nepismena.

Mostar

Zar vi stvarno mislite da ce te napraviti gradjansku drzavu???

Gost

Kako je Hrvatska po Ustavu postala građanska država? Jer da nije građanska, makar samo formalno, ne bi ušla u EU. Tamo nema nacionalnih država. Valjda, tako što ste otjerali one koji bi vam bili isto to što sada namećete Bosni i Hercegovini? Dragi g. Milanoviću, potpuno ste se pogubili i personalno, i stručno i politički. Ne može se sjediti na više stolica i ostati uzor bilo kome/čemu. Samo Vi nas pustite na miru. To Vam je najisplativije. Na duži rok.

kikirez

Zoka, vrati pajceku glavu!

JA1

Volio bih da je u Hrvatskoj dejton i ova ludjacka kosulja i da srbi iz Knina imaju RS pokrajinu u hrvatskoj i svog clana predsjednistva pa bih ga pitao o kakvom on to nasilju govori. Lako je tudjim gloginje mlatiti. Milanovicu ti se srecom u BiH nista ne pitas i mozes samo laprdati u prazno. I DA MOSTAR OVO CE BITI GRADJANSKA BIH SVIDJALO SE TO KOME ILI NE.

JA1

I srbi su u hrvatskoj bili konstitutivni pa sta cinite po tom pitanju, Milanovicu?

Građanin

Ovaj čovjek je jako bezobrazan. Pratio sam njegove nazovi debate i po Hrvatskoj i primjetio nedostatak osnovne kulture. Ko je ovo odgojio, i cime je taj sto je odgojio hranio, Bog dragi zna. Jel se iko ovim djetetom bavio na vakat, hajd znaj?! To sto je predsjednik, đaba mu. Vise bi volio da mi djeca budu obični radnici ali sa obrazom i čašću nego ovaj odgojno bezobrazni odron u političkoj stvarnosti ovog žalosnog Balkana.

KamidaN

Sve moze...dogovorom.

Ivica Dačić

Kao prvo, Beograd i Teheran su tradicionalni interesni i emotivni saveznici i prijatelji uvek bili. Kao drugo, vanjske granice Hrvatske i međuentitetske unutar dejtonske BiH zajedno kreiraju između reke Drine i Slovenije takvu zonu na kojoj je neizbežno demografsko samorazaranje starosjedilačkog stanovništva i BiH i Hrvatske. A još kad vam mi iz Beograda zajedno sa bratskim Teheranom uvalimo migrante kao živie štitove, ima da ponovo ostvarimo plan Karlobag-Virovitica HA HA HA HA

kukac

Ovaj ko djete kad treba zubaru pa se hrabri.. Sta god da bude sa dejtona tebe ce samo pozvati u americku ambasadu da potpises. A mozda nece ni to..

Faris

I ova izjava pokazuje da UZP ima svoje korijene u Zagrebu. Koji fašizam- jednu državu smatrati prljavom, jos iz najblizeg komsiluka. Jad i bijeda.

Slava Storonci

Kriva za peMzije se poravnava i u blagom je padu.

kukac

Siroti klaun i njegov jadni ego.

On

Mi smo svi SPREMNI,ko napete puske smo,svako od nas danas ima ............................ ................... ..................... ..................... Pasos i nemoze nas niko zaustavit da se rasporedimo od Australije do Amerike,a vi polahko to rjesite,jednom ste nas zajeb drugi put necete,vjerujte.

chim

Ma samo generalni bojkot svih hrvatskih proizvoda, javno preko medija svaki dan po deset puta najavljivati, stimulisati cijenom domaće proizvode i sve hrvatske jednostavno NE KUPOVATI, sva se roba može uvoziti i iz bilo koje druge zemlje. Jednom s ovim licemjernim hinjavim crvima treba završiti!

bajbu bajker

Ako pričamo o čistoći muslimana onda znamo da je to najčišća nacija koja se pere ili abdesti 5 puta na dan za razliku od ostalih???

Hehe

Tercijarni sifilis uzivo.

Gost

Da, toliko ste čisti da vam ni oraha iz ruke uzeo ne bih. Pokrite se i šutite.

/ Najnovije