Milanović: Pelješki most nije podignut u inat ili na štetu Bosne i Hercegovine

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Za hude jame spreman komentator

ka Bude li smetala tzv BiH, zavrsit ce kao dio H i S

Medi

Na otvaranju Pelješkog mosta Hrvati okrenuli čak 120 janjaca na ražnju! Objavljeno je da posle Pelješkog mosta grade nastavak autoputa do aerodroma u Dubrovniku, sve sa novcem iz EU fondova. Koga briga za most, njima je prosečna neto plata 1022 evra, a na jesen još raste do 1100 evra, već stižu Slovence!

GUBAVI

A da znaš nije evropa podržala vas ljigavce i smeće da izgrade most al ipak platit će za to debelo..Završit će kao onaj u Đenovi jer kinezi su to 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣.majstori i profesionalci kvalitet na nivou Evropa izgradila jer imaju namjeru procurio non peiper da Italiji se vraća Istra Dalmacija i uzduž morsko svo primorje i Bugarskoj .Sve do velike Bosne

Rak

Sramite se, pomozi sirotu 92 na svoju sramotu! I ti bi gospodine u Europu. E nemoze. Sjedi 1!

?!

I dalje je Honduras. >>Na otvaranju Pelješkog mosta Hrvati okrenuli čak 120 janjaca na ražnju! Objavljeno je da posle Pelješkog mosta grade nastavak autoputa do aerodroma u Dubrovniku, sve sa novcem iz EU fondova. Koga briga za most, njima je prosečna neto plata 1022 evra, a na jesen još raste do 1100 evra, već stižu Slovence! ka Medi<<

Rak

>> ako vam smeta Nas Pelješki ljepotan, stavite povez na oci i glavu zarite u pijesak. A Kadirov ti nece doc u ispomoc jer je zlocinac. Bilo bi ti pametno da i ti gradis mostove prijateljstva i da sirimo Ljubav!

Hrvatica iz Dervente

>>Podrška braćo Bošnjaci ,ne dajte vašu Bosnu Bosnu svih naroda i narodnosti .Htjeli ovi zlotvori da u vašoj državi naprave etničko čistu sa šakom hrvata.kao što su u hrvatskoj napravili .Podržavam Bošnjake muslimane u borbi za celovitu i multietničku državu BiH .Stoim uz sve narode koji tako žele i misle .Čak sam i protiv vladajuće stranke urs.i njihovih istomišljenika koji podržavaju ove zločince koji počinili zločine nad njihovim narodu To nas boli . Zar stati uz onoga koji nas je proterao iz naših domova pobio nam familiju oduzeli naše kuće imanja koja smo krvavo sticalu Neka je nasramot svakom srbinu koji su uz ovo zliikovce i neka isto dočekaju kao mi iz hrvatske.Postenii pravedni srbi borite se za vašu državu zajedno sa bošnjacima jer ne znate križ šta smo mi prošli i prolazimo kao izbjeglice po Srbiji U brdu bez hrane vode struje od tuđe milostin*****z svoje kuće svog dvorišta čekaš kad će se neko smilovati da ti da parče hl**** il te živne banadicuda te izrabljuje za 8 eu Na dan kopanje kuruze To vam iskreno pišem i upozoravamo budite pametni nedajte državu. Srbija gleda njeni nteres da uzmu parče zemlje od Bosne ne zanima ih narod .To smo iskusili našim ledima. PIZDRAV BRAČO I PAMET U GLAVU .EVROPA MRZI ISTO I SRBINA KAI I MUSLIMANA NEĆE VAM BITI BOLJE NIGDJE KAI U VAŠOJ BOSNI CELIVITOJ ka Srbin iz Knina&lt;Nismo ni mi bolje prosli al smo u nas Zagreb dosli.Hvala Bogu nezivimo na brdu i nekopamo motikom. A vi da niste slusali svoje podredjene bili bi u Kninu.

Duduk

Moj život je socijala iako nije velika al je moja. Ja se ne bojim besparice i cjena velikih dok sam u dijaspori i dok se brinu o meni. Dok drugi(pošteni Bosanci) leđa lome rade i bore ja ležim i video igre igram

Rak

Moj život je socijala iako nije velika al je moja. Ja se ne bojim besparice i cjena velikih dok sam u dijaspori i dok se brinu o meni. Dok drugi(pošteni Bosanci) leđa lome rade i bore ja ležim i video igre igram ka Duduk Kapa do poda. Uziva!

***

***

***

///

TURCI AGRESORI OSTAVISE MOST U MOSTARU

NETREBA NAM OSMANLIJSKI MOST

***

Lijepe riječi su ukras!

****

Lijepe riječi su ukras!

Duško Dugouško

Izgradnju mostova, kao stvaralaštvo, je Bog prepustio ljudima obdarenim Božjom milošću-znanjem. Povezuju ono šta je Bog namjerno propustio povezati. Pelješki most je upravo to. Dogodio se kad je ljudski rod duhovno uzrastao da to može učiniti. Bogu hvala na toj milosti. Duhovna sirotinja to sada ne može razumjeti.

Za gubavog

Baš si prava guba i fukara.

/ Najnovije