Milanović: Ovo što se događa u Bosni i Hercegovini nikako ne valja

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sds

Pa sad su bosanski katolici manjina nema ih više od 450000 zahvaljujući vašoj politici prema njima. Zato ne pričaj gluposti nego pomozi da svaki bosanski katolik bez obzira gdje živi ima išta prava. I počni nam plaćati ukradenu struju.

qqq

Svi ste vi ustase od reda....

Eee

ZS SVE, STO VI MISLITE, DA SE DOGADJA, V I STE KRIVI JER STE PODRZAVALI COVICEVU POLITIKU. A ONA JE BILA RAZBIJANJE BIH. COVIC HOCE S A M O HDZ POLITIKU A MI OSTALI HRVATI ZELIMO ZAJEDNISTVO. COVIC JE ZASLUZENO IZGUBIO A IZBORNI ZAKON COVIC HOCE DA PRIMIJENI S A M O NA HDZ .

Globus

Neka gospodin Milanović navede te ,,zulume'' koji se rade protiv Hrvata. Jedini zulum je politika kojom želite razbiti BIH ali to se neće nikad desiti. I zašto baš upotreba te rijeći koju još samo upotrebljavaju guslari u svojim epovima iz 15 vijeka.

/ Najnovije