Milanović opet "polupao lončiće": Amerika podriva Dejtonski sporazum

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@Febo

Imas li ti neko teze pitanje ... pa naravno da nema... on imaju Predsjednika Ludaka za Medalju.

#

Hrvati imaju Predsjednika pravog Pukovnika i svaki dan se Hvale s njime, sta bi bilo kad bi se mi poceli hvaliti svojim Budalama...

Zao mi ga, bolestan covjek

Psihijatrijski slučaj, nemojte mu zamjeriti, nije bolest sve što boli. Na neki način mi ga je i žao. Ima ustanova i za ovakve slučajeve. Ne bi trebalo biti sramota i obratiti se za pomoć. Tuga

Guest

Guest Sta laprda ovaj klimatericno krastavi UZ-vac? Muka mu Jao pao sto mu je suprugu prije njega vodao bosaski musliman. U Turcina dobra k.....a.

Ljiljan

Kao mali više puta je bio zlostavljan po crkvenim podrumima,a sada ga fratari više neće da prcaju, preferiraju mlade dječake,možda bi ga karpatska svinja duduk trebao odvest I poturit pod kačavendu!!!!

budući švaba

gnjida ustaška koja nema pojma o istoriji a pravnim stvarima da neprićamob,dok je kokaina i njega će biti

/ Najnovije