Milanović opet o Majkama Srebrenice: 'One su politička organizacija, saopćenja im piše Izetbegović'

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

Prle

***

Asim

U pravu je, sa njima upravlja sda, i iz.

Asim

***

Miki

*** koja je pokušala atentat na predsjednika srbije aleksandra vucica i za to nisu odgovarale pred sudom. Znaci da je dozvoljeno bacanje kamenja na sluzbena lica, ambasadore drugih zemalja, poslanike, predsjednike. Kada ce ovo pitanje biti pokrenuto u domu naroda? Da li se sluzbena lica smiju gadjati kamenjem?!

Prle

Merhaba. Kao Srbin priznajem da je da smo mi Srbi u stvari Turci! Napravili su nam Turci tokom dugih 500 godina novu genetsku sliku. Za ovu tvrdnju, da u našoj svetoj srbskoj krvi ima više turskih gena nego kod samih turaka imam bezbroj dokaza. O tim dokazima ću drugi put. I to je jedna i jedina istina. To u stvari nije tako ni loše. Jer mi smo aristokrate plave krvi, obzirom da su naše prabake parile se samo sa begovima i agama.

Zoki

A ko tebi piše govore?

Deda mraz

Nikad fašisti neće pobjediti Hdz će se raspasti , Milovanović će mamu svoju j....,kao o tatu a bih će biti vječna.

Hani

Čovjek je sramota za čovječanstvo.

ZG

***

Milentije

A mi bosnanski Srbi moramo konacno priznati, nismo Srbi nego Vlasi koje su nasi 500 godisnji casni vladari Osmanlije doselili u Bosnu iz Rumelije.

Mate

Mi bosanski katolici, lazno se prodajemo za Hrvate, jer i mi smo Vlasi koji su samo jednom vise promijenili vjeru. Makar ovi glavni medju nama koji kolo vode iz zapdne Hercegovine. Jos jedna stvar, mi smo inace poremeceni jer nas sviju sprce fratri jos u crkvenom horu.

ČVILJAVI GUBARU

***

Bravo predsjednice, po X-ti put, svaka ti cast!

Na otvorenosti, na iskrenosti i sto nemas dlake na jeziku.

***

Lijepe riječi su ukras

Fata Orlovic

***

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

dragi zoki,

svaka ti je ko njegoševa! NE VADI!!!

boška ćavar

Lijepe riječi su ukras

sitnu knjigu pišem

A ko tebi piše govore? ka Zoki muslimansko bratstvo; reis i sda.

@Prle

*** Aj makar si prizno da potičeš od Srba, sigurno tr potaknula ikona u podrumu

Guest

***

***

***

***

***

***

to je BOSNA

/ Najnovije