Milanović o 'vojnoj intervenciji u BiH': "Koliko glup moraš biti da me to pitaš"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Kako su ovi Bosanski Katolici ugrozeni u Bosni zive najbolje od svih nemoraju prezivljavat ko dva druga naroda

Kljusina mrzanovic

.

SDP

Kako su ovi Bosanski Katolici ugrozeni u Bosni zive najbolje od svih nemoraju prezivljavat ko dva druga naroda ka Bosanac ODGOVOR BOSANCU KLJUSINO MI SMO PONOSNI HRVATI A NE BOSANSKI KATOLICI MI NE MJENJAMO SVOJ INDETITET SVAKO MALO KO VI MUSLIMANI VI NEZNATE NI KOSTE NI STASTE

Reci

Daj izadji milanovicu vise iz ormara i reci otvoreno da si ruski agent.Kad si zgubio izbore kao predsjednik vlade i sdp-a onda su te rusi hranili dvije godine te te placali a naravno postao si njihov agent za zapadni Balkan te su ti dali naziv STAKOR.

Objektivan i nepristran

Dobar! Steta sto nema poduzetnickog duha, to je dokazao kad je bio premijer, inace bi bio skoro pa idealan danasnji politicar... Sve sto je ovdje rekao stoji. Volim ga zato sto prasi po KraDeSve-u i anemicnom cati.... Ima gard, stavove, jezicinu, elokventan.... dobar, dobar! :)

registriran

To su sve nasi bosanski pravoslavci i bosanski katolici. I tacka.

Nastavlja blamirati Hrvatsku.

@SDP

Nisu svi katolci iz BiH automatski Hrvati. Samo za sebe možeš govoriti, a ne za sve katolike.

Objektivan i nepristran

Nisu svi katolci iz BiH automatski Hrvati. Samo za sebe možeš govoriti, a ne za sve katolike. ka @SDP Misljenja sam da on tu mirne duse moze govoriti u ime ogromne vecine. Jerbo su u 7. vijeku prvi dosli na ove prostore (i nazalost uzurpirali Ilire...) Hrvati iz tzv. Bijele Hrvatske situirane na podrucju juga danasnje Poljske. I grad Krakow nosi u bazi imena nesto od toga. Nakon dolaska ovdje su bili pokrsteni. Imali prvo katolicku religiju, zatim autohtonu bogumilsku religiju. Zatim ponovo katolicku, kako je bogumilska izgubila dominaciju. Dakle koji god je ostao bosanski katolik on sasvim izvjesno vuce genetiku od Hrvata doseljenika na Balkan. Da li se on danas smatra Hrvatom iz Bosne (bosanskim Hrvatom) ili bosanskim katolikom, to je njegova sloboda misljenja i nicija drugo. Jedino se postavlja pitanje ateista ili agnostika koji vuku korijene od ovih, kako da se oni deklariraju? Mozda bosanski bivsi katolik? :)) Eto, jednostavno je...bar se nadam...

Jazavac

Dajte ba vise manite se BOSNE I HERCEGOVINE svi vi dusebriznici pustite nas vise majke vam pa mislim dosta vise sviju mi. Ovaj kao bori se za hrvate onaj tamo kao za srbe onaj satro neki ne znam ni ko za bosnjake ma ne trebamo vas keve mi

Milo

Bravo Zoki. Plenki neka se gubi u Brussel, pošto je očito da ne radi za Hrvatsku i Hrvatski narod.

.

Zloran

Ljiljan

Nisu svi katolci iz BiH automatski Hrvati. Samo za sebe možeš govoriti, a ne za sve katolike. ka @SDP Misljenja sam da on tu mirne duse moze govoriti u ime ogromne vecine. Jerbo su u 7. vijeku prvi dosli na ove prostore (i nazalost uzurpirali Ilire...) Hrvati iz tzv. Bijele Hrvatske situirane na podrucju juga danasnje Poljske. I grad Krakow nosi u bazi imena nesto od toga. Nakon dolaska ovdje su bili pokrsteni. Imali prvo katolicku religiju, zatim autohtonu bogumilsku religiju. Zatim ponovo katolicku, kako je bogumilska izgubila dominaciju. Dakle koji god je ostao bosanski katolik on sasvim izvjesno vuce genetiku od Hrvata doseljenika na Balkan. Da li se on danas smatra Hrvatom iz Bosne (bosanskim Hrvatom) ili bosanskim katolikom, to je njegova sloboda misljenja i nicija drugo. Jedino se postavlja pitanje ateista ili agnostika koji vuku korijene od ovih, kako da se oni deklariraju? Mozda bosanski bivsi katolik? :)) Eto, jednostavno je...bar se nadam... ka Objektivan i nepristran<<JA SAM JOŠ U SMRDOSLAVIJI UČIO UPRKOST ISPIRANJU MOZGA I IZVRATANJU ISTORIJE OD STRANE SERVA I KRVAČA DA JE DUBROVNIK BIO FIN I POŠTEN BIH KOMŠIJA A DA SU KRVAČKA I SMRDIJA OSNOVANE I PRIZNATE NA BERLINSKOM KONGRESU 1876 JOŠ TADA OD STRANE BUDUĆE HITLEROVE VLADE KOJOJ STE SE SVESTRANO ODUŽILI U II S.RATU!

Milanovic Ruski Igrač

Dragi Hrvati iz Hrvatske, #predsjednikvamseodvezao ponovo. Recite mu da Hrvatska ima toliko problema da ih hitno pocne rjesavati jer ce biti jos veci. Covjek se iskljucivo bavi BiH. Retorika mu je proruska, tako da vise nema sumnje ciji je on igrac.

Mirza Tvica

Hrvatska vojna intervencija na Bosnu kada je bila pod embragom i bez oružja je jako dobro opisana u Haškoj presudi o UZP na Bosnu vodstvima dva HDZ-a. Kako je prošla najbolje znaju jadne i nesretne majke Slavonije.

Veži konja di ti Aga kaže

Nisu svi katolci iz BiH automatski Hrvati. Samo za sebe možeš govoriti, a ne za sve katolike. ka @SDP Misljenja sam da on tu mirne duse moze govoriti u ime ogromne vecine. Jerbo su u 7. vijeku prvi dosli na ove prostore (i nazalost uzurpirali Ilire...) Hrvati iz tzv. Bijele Hrvatske situirane na podrucju juga danasnje Poljske. I grad Krakow nosi u bazi imena nesto od toga. Nakon dolaska ovdje su bili pokrsteni. Imali prvo katolicku religiju, zatim autohtonu bogumilsku religiju. Zatim ponovo katolicku, kako je bogumilska izgubila dominaciju. Dakle koji god je ostao bosanski katolik on sasvim izvjesno vuce genetiku od Hrvata doseljenika na Balkan. Da li se on danas smatra Hrvatom iz Bosne (bosanskim Hrvatom) ili bosanskim katolikom, to je njegova sloboda misljenja i nicija drugo. Jedino se postavlja pitanje ateista ili agnostika koji vuku korijene od ovih, kako da se oni deklariraju? Mozda bosanski bivsi katolik? :)) Eto, jednostavno je...bar se nadam... ka Objektivan i nepristran<< Ja kažem suživot ali ne uzurpacija.Povjesni izvori ne pamte ratovanje između Ilira i Hrvata a to bi se osjetilo i danas u odnosu Ilira(Albanaca) i Hrvata

/ Najnovije