Milanović o naoružavanju Srbije: "Gledam ih i čudim se"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SIGURNO DA SE BOJE LOGICNO

ZATO STO JE SRBIJU JUGOSLAVIJU nato BOMBARDOVAO PRIJE

SIGURNO DA SE BOJE LOGICNO

ZATO STO JE SRBIJU JUGOSLAVIJU nato BOMBARDOVAO PRIJE

Mili

ZATO STO JE SRBIJU JUGOSLAVIJU nato BOMBARDOVAO PRIJE ka SIGURNO DA SE BOJE LOGICNO ...znaš li ti ZAŠTO je NATO bombardovao Srbiju? Bez veze.

Strah

SCALP-EG | Ubojica S-400 | Podaci | Krstareća raketa dometa 650 km za Hrvatske Dassault Rafale!-youtube

Boske

Zoka ja sam gledao u Oluji kak Srbski eroji bežiju ostavljajući nemoćne i stare ,ja sam tim nemoćnim i starim djelio hranu i napitke na cesti topusko -glina prema Dvoru .Bila su prestala borbena djelovanja pa su nas poslali da osiguravamo putnu komunikaciju za siguran prolaz Srbske nejači u traktorskim kolonama te da im djelimo hranu i piće.Mene je bilo stid kao čovjeka i sramio sam se u ime tih srbskih eroja kako su ostavili svoje stare i nemoćne.Gazili su ih tenkovima na Dvoru moj Zoki.Ja ti velim kad bi tvoji prištići popucali Srbovi mam pobegli do Krfa.zoki moj.

Dodji da vidis, dodji da se divis zoki pokatoliceni srbine

Sta tebe briga sta ce njima kineske rakete. Napadni ih pa ces saznati kako su slabe.

@Ljiljan

Zoka ja sam gledao u Oluji kak Srbski eroji bežiju ostavljajući nemoćne i stare ,ja sam tim nemoćnim i starim djelio hranu i napitke na cesti topusko -glina prema Dvoru .Bila su prestala borbena djelovanja pa su nas poslali da osiguravamo putnu komunikaciju za siguran prolaz Srbske nejači u traktorskim kolonama te da im djelimo hranu i piće.Mene je bilo stid kao čovjeka i sramio sam se u ime tih srbskih eroja kako su ostavili svoje stare i nemoćne.Gazili su ih tenkovima na Dvoru moj Zoki.Ja ti velim kad bi tvoji prištići popucali Srbovi mam pobegli do Krfa.zoki moj. ka Boske Prije si se ti guro sa Srbima u kuhonjo čekajući red da dobiješ hranu u izbjegličkom kampu u dijaspori

Nikolica s prikolicom

Zoki uvik usridu, pa kome krivo kome pravo. :)

Miki

Znaci ako hoces u eu moras kupiti americku robu. Nema tu puno mudrolije. A i ko ce tebe napasti oa kupujes avione? Svi nesto kupuju a govore nece niko nikoga napasti.

PLEASE

Oplest ce vucic I putin po bih I hrvatskoj nisu oni glupi

/ Najnovije