Milanović: Neki NATO zvaničnici nisu ni znali da je dron pao u Zagrebu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ima li drugačijih procjena ?

Jedan od mogućih načina za lansiranje projektila kopno-kopno koji je pogodio Federaciju BHS (BiH, Hrvatska i Slovenija) može biti: tariguzija (tzv srbija) je prikrivenim psihološko-propagndnim dejstvima preko Interneta izazvala agresiju Rusije na Ukrajinu, zatim čekanje da se pomenuti rat rasplamsa, nakon kojeg je tariguzija također tajno poslala specijalnu jedinicu da tajno i lukavo preotme projektil i potom ga isto tako prikriveno lansiratja 2022-e negdje najvjerojatnije sa teritorije jugozapadne Ukrajine preko Poljske i Mađarske da pogoditi Zagreb koji je dio Federacije BHS (BiH, Hrvatska i Slovenija).

Već viđeno

Ima logike jer je sličan oblik djelovanja već viđen prije nekih otprilike 30-ak godina kada je isti agresor (tariguzija) prikriveno 1991-e napao Dubrovnik sa teritorije CrnoGore, i isto tako prikriveno je napadnuta i Slovenija sa teritorije Hrvatske ...

iSTO

U oba slučaja (1991-e i 2022-e) su vrlo namazani perfidni i izrazito prikriveni beogradski ratni zločinci kalibra dačić-vučić.djelovali protiv Federacije BHS (BiH, Hrvatske i Slovenije).

Molba

Bilo bi korisno da Rusija obustavi agresiju na Ukrajinu, preusmijeri se i udruži zajedno sa ostalim zemljama svijeta u zajedničkom interesu sprovođenja procedura oplemenjivanja, pripitomljavanja, rehabilitacije i extreminacijske defanatizacije srbije u smislu da joj se broj stanovnika umanji na bezopasan iznos koji bi bio ispod 50 000 patogena, što bi za čovječanstvo značilo početak najboljeg doba ljudske civilizacije u obliku ogromnog prosperiteta i neviđenog blagostanja u trajanju od najmanje desetak godina, perioda ljudske vrste tokom kojega bi vojnotehnički kompleksi i industrije naoružanja iz cijelog svijeta međusobno bezazleno sarađivali, takmičili se, nadopunjavaliu, usavršavali, i razvijali u zajedničkim nastojanjima kreiranja resursa za odvraćanje, izbjegavanje ili skretanje za ljudsku vrstu potencijalno mogućih kataklizmičkih udara svemirskih meteorita u budućnosti, poput onakvih od kojih je jedan prije nekih 60 miliona godina istrijebio dinosauruse.

Futurizam nade u neviđeni prosperitet čovječanstva

Ako bi se nakon pravilne defanatizacijske exterminacije tariguzije u biološkom smislu stvorili uvjeti za desetak godina prosperiteta čovječanstva, ono bi možda moglo ovladati tehnikama za regularno preusmjeravanje skupocijenih svemirskih asteroida (u kojima su resursi poput zlata i platine) prema teritoriji tariguzije, čime bi joj se nakot opet potamanio.

@Futurizam

Ima logike, jer to bi bila tipična evropska doktrina još od 1945-e (urade se istodobno dva ili više korisnih postupaka), koji bi bili u interesima biznismena iz cijelog svijeta, ali i mladih inovatora koji bi u vojno tehničkim komplexima razvijali nove generacije obrambenih sredstava tehnika i sredstava.

/ Najnovije