Milanović ne odustaje od BiH: Tuđmana bi bilo stid - znao je šta je hrvatski interes

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kameleon

Hajd ne *** Milanoviću. Do juće si bio ateista a sada se pozivaš na Boga. Gušter kojem kada otpadne rep naraste drugi.

Guest

Prije je bio Tuđmanovac a sada je Putunovac,u oba slučaja s....

Ljiljan

***!!Sve što tražite za krivouste u BiH dajte Bošnjacima I servima u maloj *** fašističkoj krvačkoj jedino tako ili nikako!

KIKO

Lijepe riječi su ukras!

071

Onakvog trećerazrednog papka Tuđmana bi bila sramota što pokušavaš da budeš njegov nasljednik. I to još po instrukcijama druge države.

Opet

Ruski agent kodnog naziva stakor kojeg rusi placaju i snadbljevaju drogom je ocito "osvjezio" svoj ulicarski rijecnik i evo ga da pokusa zametnuti rat na zapadnom Balkanu.Stakor nista nezna nego samo brabonja,vrijedja,a da zna ista onda bi promislio i zapito se kako je to tudjman na celu jedne male drzave od niti 4 miliona ljudi postao najveci zlocinac u covjecjoj povijesti.Fino,imao je malu vojsku,a pobio,raselio,zapalio,pokrao vise 0 000 svojih gradjana i plus 50 000 u BiH.Razorio gradove,sela,pobio ljude,djecu,a sve je to uspio u manje od 5 godina.Nitko mu u pobijesti nije ravan.Ubojica i jos od normalne prosperitetne hrvatske doveo je u nacisticku tvorevinu koja zahvaljujuci njemu nikad vise nece biti mala,uljudjena zemlja

opaopa!

"Ovo što se događa u BiH je ponižavajuće, pitanje državnog dostojanstva, da te niko ne šiša ni za suhe šljive. A to su građani EU i NATO-a, barem njih pola miliona", rekao je Milanović. *ebiga Zoka, kako mislis rijesiti ovaj problem: uvesti njih pola miliona u EU ali ne i zemlju u kojoj zive? Je(b)dnacina sa dva moguca rjesenja!

Hahaha

Eto Mađara, Traže legitimnost i luke u Hrvatskoj. Daj im.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

hrkljus

Tudjman je pristao na "pomirenje" jer je bio prisiljen (USA) inace bi Hrvatska popila sankcije zbog agresije na BiH (UZP potvrdjen u Hagu) koje sigurno ne bi prezivjela, a na UKIDANJE HRHB za zeleno svijetlo i pomoca za Oluju tako da je da ovo retoricko pitanje "sta bi Tudjman rekao?" je sviranje muskom polnom organu! Milanovic nema drugog posla nego da pljucka i serucka okolo. Zali boze novaca koje Hrvatska njegovu platu.

Sd

TI SI SVJETSKI LAZOV. STIDI SE I RIJECI I DJELA I VJERE KOJU NOSIS. FUJ...

MIRKO

Lijepe riječi su ukras!

Spremni Hrvati

Mi se u Srbiji vec spremamo... :)

Tuner

Zato je tudjam prvi dan rata u mostaru imao 600 kovcega

I nas je stid ko je Hrvatski predsjednik ali....

.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Tomo

Madjarima dati izlaz na more, i bosnjacima veca prava i da ih se prestane majorizirati

Logoras

Tudzman je ratni zlocinac i Hrvaska je nastala na zlocinu nad Bosnjacima,

Za kameleon

I vi ste svi do jučer bili komunisti dok niste pokupili državne stanove, džamije i haremi zarasli j draču niko o njima nije vodio računa, a sada svi veliki vjernici.

Za logoraša

dosta je više vaših podlih laži, počni priču od početka, šta je uzrok. Hrvati su primili i smjestili vaše porodice u hotele po moru, hranili ih i branili, a vi ste podlo i kukavički kao i uvjek htjeli hrvatima u Bih zabiti nož u leđa. Htjeli ste sa tuđih leđa stvoriti džamahiriju, to i sada pokušavate podlom politikom i lažima. Ko vas nezna skupo bi vas platio.

/ Najnovije