Zoran Milanović: Bilo bi dobro da se Gospa u Međugorju ne pojavljuje svaki dan

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kuronja

De ti nama krivousta nakarado opiši kako te je Papa iskrižao s guza pa si sada kao križni put u blajburgu!

Kuronja

HAHAHAH lažna gospa,lažna vjera,lažni krvači!

Kuronja

Turaka ima 6 miliona u Njemačkoj pa nisu konstruktivni,Muslimana u maloj posranoj fašističkoj krvačkoj ima 200 000 pa nemaju neka posebna prava,zašto bi 180000 (6% stanovništva)katolika imalo poseban status u prelijepoj BiH??!!

Veži konja gdje ti Aga kaze

Izvukli rečenicu iz konteksta ali koga briga?

Veži konja di ti aga kaze

Kuronja-guzonjq.ppvuci vodj ili operi guzu

Kuronja

Kuronja-guzonjq.ppvuci vodj ili operi guzu ka Veži konja di ti aga kaze HAHAHAH KRIVOUSTA NAKARADO NARAVNO DA ĆU OPRAT GUZU A NE KO TI DA "ODAM"USRAN DO PO LEĐA I JEDINO TI BULJU PROČISTI VELEČASNI NEDJELJOM POSLIJE MISE!!

Guest

I ja kad se na pijem ne znam ni sam sta sve mi se ukaže. A vala i one ružne mi budu gospodicne neke lijepe. Kad ujutro vidim s kim sam spavao puknem samar sam sebi.

kikirez

Milanche zna!Samo ja ne znam kako je bez Dr cirilicnog Dragancheta otishao u pohode Papi?

kikirez

Dao Papa roshavom pomade po licu!

NRW

Bilo bi dobro, u pravu si, ali bi bilo puno bolje da se ti zabiješ u mišiju rupu, gdje ti je i mjesto, i da se nikad nepojavljuješ u civilizovanom društvu, jer stvarno po ponašanju ne pripadaš tu.

Gost

Najbi bolje bilo da milanovic ide u ludaru gdije i muje mijesto

Eskobar

Dobro je za Milanovića što mu je Vrapče blizu

/ Najnovije