Milanović se oglasio nakon sastanka s Dodikom

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Emi

Nemate više iskrenog saveznika na Balkanu moj Milanoviću. Kod Bošnjaka više NE. Od ulaska Hrvatske u EU vratili ste se politici razbijanja BiH. Samo to neće ići tako.

miki

Ništa novo ni nerealno. Ja ipak mislim da braća muslimani trebaju zajedno sa Srbima od kojih potekoše graditi državu i budućnost a opet ako se oni odluče za neki stepen autonomije unutar Hrvatske, srećan im put ;)

Emi

Ništa novo ni nerealno. Ja ipak mislim da braća muslimani trebaju zajedno sa Srbima od kojih potekoše graditi državu i budućnost a opet ako se oni odluče za neki stepen autonomije unutar Hrvatske, srećan im put ;) ka miki miki, graditi državu svakako s braćom pravoslabcima, sa srbendama NE.

Mostar

U kakvu ste zumru se protvorili da ste nas natjerali da sa Srbima zastave vezemo

Oh

U kakvu ste zumru se protvorili da ste nas natjerali da sa Srbima zastave vezemo ka Mostar Da, baš. Jadne Hrvate ste stvarno u mišiju rupu satjerali.

miki

Ok, kako hoćete, javite nam kada ih nađete ;)

Gost

Vrhunski licemjeri! Pretanite mantrati, sjedite za sto da se riješe konkretni problemi granica, koristenja resursa, statusa imovine i jos dobar broj drugih...pa onda mozete pričati i o drugim stvarima.

miki

onemogucite vi ponovno mogucnost komentiranja nije ovo mental hospital

Eee

Na poziv predsjednika Milanovića u Zagrebu je u srijedu boravio Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, priopćili su iz Ureda predsjednika. Prilika je to da se podsjetimo što je o Zoranu Milanoviću, tada šefu SDP-a prije četiri godine govorio Milorad Dodik, piše Dnevnik.hr. Bivšeg hrvatskog premijera Dodik je opisao kao "iskompleksiranog" a njegove ocjene uzeo kao dokaz da u Hrvatskoj o Srbima isto misle i na ljevici i na desnici. "Milanović je po više osnova iskompleksiran političar i čovjek", izjavio je Dodik 2016. godine za agenciju Srna. Poručio je i kako mu Milanovićevo ime "neodoljivo miriše na srpsko" te ne shvaća zašto "pola dana živi kao partizan, a pola kao ustaša". "Kao većina političara s hrvatske scene vuče višestoljetni kompleks od Srba. Ta vrsta shizofrenije u političkom djelovanju eskalira u jednoj ovako jadnoj salvi uvreda, koje su samo izraz Milanovićeve svekolike nemoći", izjavio je tada Dodik. Originalni

09

@Eee,. I???? !!!!!! Političari treba da se sastaju i rješavaju probleme i dogovaraju se. Zato smi ih i birali. A ne samo da se svađaju, i olajavaju.Umjesto da se to pozdravi, vi u Sarajevu histerišete. To sve govori o vama.

miki

Očito je da se Milanović zalaže za principe koji će omogućiti rekonstituciju Republike Srpske Krajine, a Dodik za principe koji će nesrbima u republici srpskoj dati makar osnovna ljudska prava, pravo na život, pravo na zaštitu lične imovine i pravo na rad i makar neki od principa pravne države na pr. jednako za jednake

miki

Pogledaj ih dva političara, predsjednika, vođe i sljedbenici dva najsramnija politička projekta u europi: Etnički čista republika srpska i etnički čista Hrvatska. I oni ljudske ništarije došli nama Bošnjacima da sole pamet. Sikter

Hu

Pogledaj ih dva političara, predsjednika, vođe i sljedbenici dva najsramnija politička projekta u europi: Etnički čista republika srpska i etnički čista Hrvatska. I oni ljudske ništarije došli nama Bošnjacima da sole pamet. Sikter ka miki Pa, vi ste sve Srbe iz Sarajeva i federalne BiH protjerali. O čemu vi pričate?!

Slava Storonci

Komšić se mora maknuti s pozicije koju je uzurpirao Hrvatima. Mislim, ne mora, ali se onda ne čudite konačnom rezultatu, koji vam neće biti ni malo ugodan. Bezobrazluk s Komšićem ne može proći...Čudi me da se ne vidi da je već od njegovog prvog neustavnog ustoličenja u BiH ide samo od goreg na gore. Mislite li da je to slučajno?

/ Najnovije