Milanović: Hrvatska neće dopustiti da Ukrajina prije BiH uđe u EU

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

pohvala

bice da je ovom neko promijenio dilera sto je za pohvalu, bravo zoki

Hebo te, kod mene predsjednik kućnog savjeta ozbiljniji od ovog pajaca.. Obećao da ćemo dobiti dzaba termo fasadu. Fasadu dobili! Obećao novi lift- dobili lift... Ovaj obećao da Švedska i Finska ne idu u NATO i sultan brko održao obećanje...Tačno osjećam susramlje zbog ovih što mu vjeruju...

Sarajka

Hvala ti Boze , da cujemo nešto normalno i logično od susjeda Milanovica !!!!

Guest

Guest Moze li neko objasniti ovakav prijedlog dojucerasnjih protivnika BiH i njenog lanstva u UN? Sad ce sigirno i Jansa trazti za BiH clanstvo nesto mi cudno.

Nikolica s prikolicom

Ulazak BiH u EU bi značio da su ostvareni svi nacionalni interesi 3 naroda u BiH. Ostvario bi se pored Srpskog sveta i Hrvatski i Bošnjački svijet. Ne bi se tako više zvalo, već onako kao što u EU nazivamo : "Zajednički kulturni prostor". Ovaj bi se proširio i na dijasporu ma gdje bila. Dakle, svi uživali i svom "kulturnom prostoru", pa bi i laprdanje o aparhajdu postalo predmetom podsmijeha.

Uuuuuu... teške boje

Zoki ili Goran Bare :D

Ww

BRAVO MILANOVICU, JOS UBIJEDI DA PRED KAMERAMA HTV 1 NE LAZE NOVINARU I PRICA NEISTINE

Mozete vi sta hocete laprdat u ovom ili onom clanku, ali ovaj covjek zelii dobro BiH i za nase pojmove jos je i utjecajan (jer mu je drzava clanica EU).

On nikada nije doveo u pitanje cjelovitost BiH, uvijek ju potvrdi. Zalaze se za clanstvo BiH u EU. AAAALI!! Time sto se stavlja u ulogu zastitnika prava Hrvata u BiH odmah ne valja graDZanima. ... A zapravo im je prijatelj na jedan objektivan nacin, ali ne vidi to glupi graDZan.

On nikada nije doveo u pitanje cjelovitost BiH, uvijek ju potvrdi. Zalaze se za clanstvo BiH u EU. AAAALI!! Time sto se stavlja u ulogu zastitnika prava Hrvata u BiH odmah ne valja graDZanima. ... A zapravo im je prijatelj na jedan objektivan nacin, ali ne vidi to glupi graDZan. ka Mozete vi sta hocete laprdat u ovom ili onom clanku, ali ovaj covjek zelii dobro BiH i za nase pojmove jos je i utjecajan (jer mu je drzava clanica EU). ______GraDŽanine, neprijatelji nam ne trebaju pored "prijatelja" Milanovića!!!

/ Najnovije