Milanović: Došla je voda do grla, kao i s BiH

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dandy

idi je *svoju **Milanoviću *.

Sasa

BiH se samo *** moze napusiti i on i oni koji ga podrzavaju. Nije ovo 92 majku vam vasu.

Opet

Mogu pretpostaviti sto ruski agent moze blebetati nakon sta je dobio novu količinu sinteticke droge iz ruske ambasade,ali procitat to necu,jer nemislim povracati ili dobiti proljev.Usput nije mi jasno sta prenosote njegove rijeci ,cak je i u hrvatskoj tesko naci na bilo kojem portalu sta kremljenko laprda.

MILI

idi je *svoju **Milanoviću *. ka Dandy *SI TI I NE LAJ *JEDNO

Bosanac

Narkomanu djecu ti cjepali napola ko sto ti hoces BOSNU cijepat majku ti narkomansku

ZA DANDY!

Lijepe riječi su ukras!

ZA BOSANCA KOJI NE POSTOJI! !

Lijepe riječi su ukras!

Genocidasi

E stvarno jest gubavi došla nam je voda do grla slušajući tvoja sranja .***tebi tvoju djecu POLIPSANU.Pun nam te je *** .Dosadio si i bogu i narodu .Idi drogeranti i liječi se nemoj mi da počnemo da tražimo naša prava u tvojoj ***.A dobro znaš koji gradovi i pripadaju Bosni .Ako ih mi budemo uzeli Mađarska svoje Italija svoje pa tu *** nema nigdje.

Ercegovac

Jesmo, ercegovci smo, i ponosni smo na to! A upamti dobro da je trecina Sarajeva nasa, pa zavijaj na mjesec koliko god hoces.

Za onog "panzera"

Bilo bi zaista lijepo da je Erdogan bosnjacki Sultan,jer onda milanovic,plenkovic,covic,dodik i vucic nebi smjeli ni beknut.Jes vidio kad je Turska izjavila da ce biti protiv finske i svedske da udju u NATO i odmah danas delegacija tih zemalja ode u Tursku da mole Erdogana za milost.U svezi BiH Erdogan suti ,jer nije blebetalo kao milanovic ali je jednom samo izjavio da BiH bosnjaci vise nikad nece dozivjet genocid i da je ova Turska neka druga zemlja,a ne dok je bio predsjednik Demirel koji je jedini onom krvoloku tudjmanu dosao na pogreb. Razmisli ti malo nepobaceni "panzeru" o ovome ,jer su doktori imali i tada priziv savjesti,pa se ti rodio i postao ,sta nista.

KOALICIJA ZLA SNSD/HDZ

i nosioc"evropskih vrijednosti"..uSKORO I NJEGA I NJJGEOVOG PAJDU OCEKUJU strasne sankcije i mozda i zabrana rada KOALICIJE ZLA SNSD/HDZ. Jer svaki fakismil sa Sjednica Predstavnickog doma se sada salje u EP i UN. Jako lahko se iz svega moze vidjeti KO KOCI put i KO JE UGROZEN u BiH.Jos da ovo vidi cviljavi srbokatlik Milanovic.Jednom Srbina, vazda srbin..Milanovic moze stotinu pouta preci na katolicantsvo, ne pomaze mu.Iz njega je IZVIRIO SRBIN odavna...

Name

Udavi se...spasices mnoge

Sto mislis

Ovaj droger iz zagreba koga ni familija ne uvazava,a pokusava biti neki drzavnik.Jandrokovic i on su ozenili prve rodice,a jeste culi kako o njemu govori njonjo? Onaj ministar banozic je dno dna,ali plenkovicu ne pada napamet da ga smjeni,jer super zivcira drogera milanovica,a plenkovic umire od smijeha slusajuci budalo kako skvici i trazi opoziv banozica.Evo da nije BiH medija nebi se ni znalo sta ruski agent balega,jer ga malo tko u hrvatskoj zarezuje i zovu ga " stand up komicar". Droger ide po opcinama,obiljezava ovo,ono da bi se potom mukte najeo i da mu novinari stave krusku pod nnusku,a onda on valja bombe.Bleso ko bleso.

Bosanac

>>Jesmo, ercegovci smo, i ponosni smo na to! A upamti dobro da je trecina Sarajeva nasa, pa zavijaj na mjesec koliko god hoces. ka Ercegovac<<u Zenici izumirete ercegovacke *** to je vazno

Ljiljan

Od ovih krivoustih promicatelja europskih vrijednosti bi se postidio I sam dr sranjo njofra retardirani krivousti tuđman!!

bosanac

***,šta ste se natovarili na BiH.Eto vam hercegovački uzp-ovci pa ih vodite tamo sebi odakle ste protjerali srbe pa neka tamo prave treći entitet i neka budu konstitutivni do mile volje.NEČETE DOBIT IZBIRNI ZAKON

/ Najnovije