Milanović: Čović se ne može slikati s Komšićem, oni su tamo potpisivali gluposti

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zokiiiiii

350 - 400 000... Tisuća... Ali nisu crte... Glasova,,, Pogodi za koga :D

Haha

Sad će džamijska ekipa opet dobiti slom živaca, a normalno da se nitko sva dvije čiste u glavi neće slikati sa Sejdama i sličnim muslimanskim izmišljotinama.

Nikolica s prikolicom

Ne znam o kakvom potpisivanju govori, jer ništa i nije potpisivano. S drugim riječima sporazum je propao.

Guest

hajde spremaj, usisavaj i solnom kiselinom ocisti svoju drzavu. sta ti imas s nama? kojim pravom raspustena bando..

Smrt fašizmu

Kažu da je i Musolini u početku bio socijalista.

Gost

I Hitler je bio Nacionalsocijalista. Došao je na vlast izbornom voljom većine Njemaca. Što je kasnije bilo znamo.

Gost

Koliki debil trebaš biti da si u društvu Sejde Komšića? Ispravna odluka!

Koliki debil trebaš biti da si u društvu Sejde Komšića? Ispravna odluka! ka Gost E pa ovaj što vam se slik`o...Sliko se... Slobodno ga zaboravite... Što prije biće vam lakše... JER 350 - 400 000 (realno) KOMŠIĆ I OPET DOBIJA :D

HEPA

Lupe,opet lupeta...

Krleža

Sad se pokazuje ona moja,sacuvaj me bože hrvatske kulture. Covjek je znao koliko je njegov narod iznutra iskvaren i pokvaren.

Yebo ti on marer a ti njemu!

.

Muktas

A,sto si ti potpisao *** zvani milanovic.Kad si izgubio izbore od Plenkovica pokusao si biti savjetnik,ali te nije nitko htio i u Pristini na dogovoru sa ruskim agentima dobijes dva miliona kuna i plate ti izbornu kampanju.Zadatak ti je izazvati nerede,a po mogucnosti i rat u BiH da se sa ruske agresije skrene paznja i njihove agresije na BiH.Em si dobio pare,em su ti zaprijetili ubiti obadva sina ako ih ne buded slusao.

komarac

>>Covke, za razliku od Zoke, je pun kriminala, ali ovdje se on bori za nas i kriminal sto je pokrao i nekretnine izgradio gdje nije trebao, itd, itd je tu meni sekundaran. To je kao da sad pocnemo ganjat komarca u sobi koji nas je ubo pa nas svrbi, a poskok lezi pod krevetom??? ***

Zoki

Zavadio je Hrvate sa: Austrijom, Slovenijom, Ukrainom, BiH, Srbijom, Finskom, Svedskom, Njemackom, Amerikom.. Ali je zato dobar sa Dodikom i Orbanom a ako ovako nastavi mozda ga i putin primjeti.. Zoki nije bijelo za svakoga a pogotovo nije kad si ucijenjen od ruske mafije .. Zato lagano kod americkog ambasadora moli kumi da te zastiti .. Lijeci se i cupaj se kako znas ... Ovako ako nastavis gotov si ..

Db

Zavadio je Hrvate sa: Austrijom, Slovenijom, Ukrainom, BiH, Srbijom, Finskom, Svedskom, Njemackom, Amerikom.. Ali je zato dobar sa Dodikom i Orbanom a ako ovako nastavi mozda ga i putin primjeti.. Zoki nije bijelo za svakoga a pogotovo nije kad si ucijenjen od ruske mafije .. Zato lagano kod americkog ambasadora moli kumi da te zastiti .. Lijeci se i cupaj se kako znas ... Ovako ako nastavis gotov si .. ka Zoki BRINI SE TI ZA SEBE!!KOLIKO VOLIŠ BIH HRVATE VJEROVATNO ISTO VOLIŠ I ONE U HR.,I SVAKAKO GLASAJ ZA KOMŠICA.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Habuhabuhabu

Ovaj otamo daleko nešto brabunja.

Duduk

Vi hoćete da Zoki povuče crtu...ako ne bude Čović

Vidi stakora

Lijepe riječi su ukras!

Tito

Doci ces ti zlatnom ljiljanu na noge. aBd

Gost

Kaže predsjednik Hrvatske kakav predsjednik on ti je ko ono što su kraljevi imali dvotsku ludu koja je uveseljavala kraljevsku porodicu ja i ovaj lupeta i valja gluposti čovjek bez nadležnosti gdje je otišao koga je primio samo ludog dodika promašeni slučaj i jedan i drugi

Db

***

/ Najnovije