Milanović brutalno napao šefa Ustavnog suda, reagovao je i Plenković

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Tranjo Fudjman

U Katolibaniji ništa novo. Sve je bilo dobro dok Lijepu našu nisu Hercegovci okupirali.

***

***

Boske

Milanović želi biti predsjednik vlade jer ima puno veće ovlasti nego kao predsjednik republike.Ako se dogodi da bude predsjednik vlade RH kreće jača opstrukcija puta BiH ka NATO u i EU ,sve po nalogu Putina.

Upravo iz ovog razloga ga volim!

Nema dlake na jeziku, a elokventan, varira po zelji procenat ulicarskog u diskursu.... Valjda vidim sebe u njemu :).... Ipak, ja za razliku od njega ne bih pokleknuo Merkelovoj i otisao joj na noge one jedne nedjelje za premijerskog mandata. Niti bih dva tjedna nakon toga izjavio da nema vise potrebe da se blokiraju pregovori Srbiji, jer da ona, kao, cini napore u otkrivanju sudbine stotina i stotina nestalih u (tzv.) domovinskom ratu, zapravo kokosarskom ratu, nastalom iz gradjanskog.

Pristup

I kad EU traži od BiH toliko toga da bi započeli pristupne pregovore za ulazak u EU,a pogledajte hrvatsku i klošara predsjednika koji je usput i ruski agent.BiH mora sutra biti primljena u EU ,jer ako ova sramota od hrvatske može biti zašto nebi bila BIH i to odmah da predsjedava EU.

Ovaj gubavi

Stvarno je psihopata .sačuvaj me bože na šta sve spala ova hrvatska nivo Srbije.Sve bolesnici bijednici psihopate.Bože nas sačuvaj od ovakvog komšiluka

/ Najnovije