Milanović: Bošnjački političari se ponašaju kao njihov krvnik Milošević

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Net

Croativ.net FASCINANTNO!? Ovo HRVATSKO PREZIME broj 1 je i u – još tri države!

Đojleni

https://www.blic.rs/riznica/jeste-li-culi-za-djojlene-pre-gotovo-200-godina-srbija-je-iz-budzeta-placala-mlade/j4j89zd

Zakletva

https://www.dnevno.hr/vjera/ne-zaboravimo-obecanje-pape-agatona-hrvatima-koje-se-ostvarilo-1117335/

071

Dočim se ova uljudna momčina ponaša kao klasični balkanski ispljuvak, što je jedna posebna kategorija kojoj su udareni temelji devedesetih godina prošlog vijeka. Karakterišu je spremnost da se služi svakom gazdi, manipulacija emocijama stanovništva kroz propagaciju kolektivističkih, autoritarnih i fašističkih ideja, izostanak razuma i ozbiljnosti, i čitava plejada kompleksa koji omogućavaju ovakvo ponašanje. Jer ko bi normalan sebi dozvolio da od sebe javno pravi ovakvog idiota? I uzgred, korištenje puno istih riječi na neprimjerenim mjestima i u neprimjerenom kontekstu će možda oprati te riječi od njihovog stvarnog značenja (poput pozivanja na "Miloševića" i gdje treba i gdje ne treba), ali neće oprati suštinu provincijskog fašizma i populizma kom se priklanjaju i koji propagiraju svi provincijski loši đaci Balkana.

tzieurz

Mislim da si se zabunio. Čović nije bošnjački političar.

Stakor

https://www.google.com/amp/s/www.index.hr/amp/vijesti/clanak/milanovic-danas-zestoko-napada-komsica-ovako-je-govorio-prije-11-godina/2290141.aspx?espv=1 To je bilo kada je taj štakor milanovic skakao po čaršiji,Ilidji i jeo besplatne cevape,janjetinu i tufahije,a dnevnice skupljao i stavio u djep.

Komentar

Dakle , stovani Klimavac, sa nasim krvnikom Milosevicem ste vec jednom pokusali podjelu nase nam drage BiH. To isto cinite opet al ovaj put sa vasim krmevnikom Dodikom …..Vasa izdaja BiH 90ih i ljubav sa nasim krvnikom je upravo uzrok zlostavljanja, ubijanja i etnickog ciscenja Bosnjaka i Hrvata itd na polovini teritorije BiH …….Vasa nova ljubav sa krmevnikom Dodikom nece imati dovoljno zara da nas pomjeri niti za 1cm iz nase jedine domovine BiH !! Klimavac budi ljubazan i skini nam se s k… vec jednom …..Nadji si neku drugu zabavu za lijecenje kompleksa ….

Komentar

Zedan sam. Konzum je tu u blizini. Svjesno ga obiđem. Kad kupujem robu gledam da ne kupim srbsko i hrvatsko. Male stvari radim svaki dan. Male stvari za mene a velike za covjecanstvo.

Guest

Nisi više za komentara,odrađuješ posao za koji si plaćen pa uživaj

Habuhabuhabu

Sapun u ruke i ribaj smrdljive babe po Zagrebu.

Senad

Milošević je krvnih i Vukovara,Škabrnja i drugih stratišta širom Hrvatske I BiH ali ko će to tebi objasniti

/ Najnovije